Ovacık Mahallesi D-100 Karayolu Üstü Symbol AVM (Koçtaş) Yanı, Başiskele
Romatoloji Randevusu
Ovacık Mahallesi D-100 Karayolu Üstü Symbol AVM (Koçtaş) Yanı, Başiskele
VM Medical Park Kocaeli Hastanesi
ah...ı
Orhan beye 2018 yılından beri Gut rahatsızlığım için gidiyorum. Kendisi alanında çok başarılı, iletişimi ve gülen yüzüyle size gerçekten çok yardımcı oluyor. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.
n....ö
Senelerce bel fıtığı ve kalça ağrısı çektim. Geceleri uykudan uyandıran, sabah kalkmaktan korkutan ağrılarımın bastırılmış olduğunu Orhan hocama tedavi olmaya başlayınca anladim. Keşke daha önce tanısaydım. Allah uzun ömürler versin.
eb...c
Bacaklarımdaki sızlamalar sebebiyle gittim. Tüm tetkikleri yaptı ve sonuçları detaylı bir şekilde anlattı. Kontrol randevusunu da ben almadım. Beni aratıp oluşturdu. Kesinlikle tavsiye ederim
sl...n
Elimdeki kemikler ağrıyordu romotoloji servisine gittim doktor Orhan beyin ilgisinden gerçekten çok memnun kaldım
ay...a
Bir yıldır dizimde şikayet vardı egzersiz yapıyordum. Ara ara yürürken sıkıntılarım oluyordu Orhan hocam sayesinde hic dikayetim yok. Harika bir doktor
es...n
hayatım boyunca gördüğüm en iyi doktorlardan birisi. Romatoid artrit teşhisi koydu ve tedaviyi adım adım ilerletti çok yüksek dozlarda veya gereksiz ilaç vermedi.Çok memnun kaldım çok güler yüzlü bir insan.Allah razı olsun
Orhan Eren isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Orhan Eren, Romatoloji. Size Orhan Eren tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Romatoloji Randevusu.
Orhan Eren adresi nerede?Orhan Eren şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ovacık Mahallesi D-100 Karayolu Üstü Symbol AVM (Koçtaş) Yanı Başiskele
Adresine gitmek zorunda kalmadan Orhan Eren isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Orhan Eren online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Orhan Eren isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Orhan Eren bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Orhan Eren ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Orhan Eren hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Orhan Eren hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Orhan Eren hangi sigortaları kabul ediyor?Orhan Eren tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Axa Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.