Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
gö...l
Telefon numarası doğrulandı
Nisan 2019 tarihinde bel fıtığı ameliyatim vardı bir kişi vasıtasıyla Orhan Bey'in muayenesine gittim.tek seans muayene oldum ilaç tedavisine başladım .şuan yıl 2020 Mart Allah'a çok şükür çok iyi durumdayım ameliyat olmadım.bence denemenizde fayda var.
Telefon numarası doğrulandı
Skolyozum ve boyun fıtığım var, sırt ve boyun ağrılarım dayanılmaz seviyedeydi. Orhan bey sayesinde hem ağrılarımdan kurtuldum hem de doğru egzersizle sağlıklı ve daha güçlü bir bedene kavuşmamı sağladı. Kendisine minnettarım...
Orhan Ersan Mescigil isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Orhan Ersan Mescigil, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon.
Orhan Ersan Mescigil adresi nerede?Orhan Ersan Mescigil şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Orhan Ersan Mescigil isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Orhan Ersan Mescigil online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Orhan Ersan Mescigil isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Orhan Ersan Mescigil bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Orhan Ersan Mescigil ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Orhan Ersan Mescigil hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Orhan Ersan Mescigil hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar