Balon Dilatasyon
ÖZEL İSTANBUL AESTHETİC CENTER
Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi)
Eus(Endoskopik Ultrason)
Çift-Balon Endoskopi
Özofajial Manometri
Özofajial Ph Metri
az...n
Midemde uzun zamandır devam eden ve hiçbir zaman tanık olmadığım türde ağrı,yanma ve gaz hali vardı. Giderek kendisini ciddi anlamda hissettiren bu şikayetlerim geçmeyince; değerli hocam Orhan Sami Bey'e gittim. 03 Şubat 2022 'de yaptığı endoskopide tespit ettiği şüpheli dokuyu 10 Şubat 2022'deki endoskopide; Mukozektomi işlemi ile çıkartarak beni bu sıkıntılı durumdan kurtardı. İçinde bulunduğum rahatsızlığımı başlangıç aşamasında tespit ederek, yaptığı yerinde müdahale ile beni tekrar eski sağlığıma kavuşturan saygı değer hocama müteşekkirim. Hastasına yaklaşımı, sıcak ilgisi, diyaloğu ve motivasyonu mükemmel. Allah böyle hocalarımızı başımızdan eksik etmesin.
gl...ş
Mesleğinin uzmanı bir Hekim.Eşim Murat safra yolu taşı için 2019 da 2 ve Kasım 2020 de 1 kez olmak üzere 3 kez Endeskopik operasyon geçirdi.Başarılı operasyonlar ile taşlar alındı ve ağrılarından kurtuldu.Ayrıca çok motive konuşmaları ile hastayı psikolojik olarak rahatlatıyor.Kendisine MİNNETTARIZ.
vu...r
Uzun zamandır midemde yanmalar ve karnımda şişlik vardı. Ayrıca büyük tuvaletimi yaparken kan geliyordu. Korkumdan uzun süre doktora gidemedim. Tavsiye üzerine Orhan beye ulaştım. Telefondaki sıcak konuşmaları cesaretlendirmesi üzerine ertesi güne randevu aldım. Muayene ettiktek sonra genel anestezi yaparak endoskopi ve kolonoskopi işlemi yapıldı.Basurumu sıkma işlemi yaparak kuruttu. Şimdi gayet rahatım. Kendisini gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.
Orhan Sami Gültekin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Orhan Sami Gültekin, Gastroenteroloji, İç Hastalıkları. Size Orhan Sami Gültekin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Gastroskopi, Kolonoskopi, Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi), Eus(Endoskopik Ultrason), Randevu, Zayıflama Balonu, Özofajial Manometri, Özofajial Ph Metri, Balon Dilatasyon, Sigmoidoskopi.
Orhan Sami Gültekin adresi nerede?Orhan Sami Gültekin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Esentepe Mahallesi Keskin Kalem Sokak No:1 Şişli İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Orhan Sami Gültekin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Orhan Sami Gültekin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Orhan Sami Gültekin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Orhan Sami Gültekin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Orhan Sami Gültekin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Orhan Sami Gültekin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Orhan Sami Gültekin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Orhan Sami Gültekin hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Orhan Sami Gültekin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Gastroenterologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Gastroenterologlar