İstiklal mah. Başarılı sokak No:1-1, Odunpazarı, Eskişehir

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Diş Hekimi Randevusu

20'lik Diş Çekimi +48 daha fazla

Ağız Bakımı Eğitimi

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Bruksizm Tedavisi

Diş Hekimi Randevusu

Diş Hekimi Orhan Keskinnişancı

Orhan Keskinnişancı Dicle Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olmuştur. 27 yıl kamu ve kısmi olarak (15 yıl) özel hizmeti ve Şu anda da sadece özelde Diş Hekimliği alanında hizmet vermekteyim

Konum: Diş Hekimi Orhan Keskinnişancı Randevu

Orhan hocam dişçi korkumu yenmemde çok etkili 4 tane dolgu 1 tane kanal tedavisi yaptırdım ağrı acı hissetmedim yaklaşımı işinin ehli olması kibarlığı için çok teşekkür ederim kendisine

C
Konum: Diş Hekimi Orhan Keskinnişancı Ağız Bakımı Eğitimi

Asiri dis doktoru korkumdan dolayi kaplama olmasi gereken dislerimi devamli erteliyordum. Tavsiye üzerine Almanya‘dan gittim,korkularimida yanima alarak. Yüksek Hizli Treni garina yürüme mesafesindeki praxisine girince ilk göze carpan, steril bir ortam ve sicak bir karsilama.Orhan beyin konusmasindan, yapilacak islemlerden bahsetmesinden isinin uzmani oldugu anlasiliyor. Almanyadan geldigimi bildigi icin tüm islemleri hizlandirdi, ve cok kisa bir sürede tahmin ettigimdende cok daha güzel dislerin sahibi oldum sayesinde. Bir yabanci olarak girdigim praxise iki dost olarak ayrildik ve hala kafama takilan sorulari whatsapp tan sordugumda ilk firsatta geri dönüyor. Siddetle tavsiye edebilecegim hele hele benim gibi doktordan korkanlar icin gidilecek ilk adreslerden birisi.

C

Eski kaplamlarım vardı onlar çıkartıldı, 9 tane yeni kaplama yapıldı. Orhan Bey çok sakin, çok beyefendi kişiliğe sahip biri. Her şeyi anlatıyor, iletişimi çok iyi. Başka hastalara öneririm kendisini.

Konum: Diş Hekimi Orhan Keskinnişancı Diğer

Konyadan tavsiye üzerine Orhan beye gittik.Hem Doktor Beyin ilgisi hemde verdiği güven sebebiyle tedaviye burda başlama kararı aldık. Konyadan geldiğimizi bildiği için sagolsun randevularimizi hızlı tren saatine göre ayarladı.Klinik tren garına yürüme mesafesinde bu yüzden ulaşım çok rahattı.Bana ve eşime porselen kaplama diş ve alt üst protez yaptı. Diş yapım aşamasında bilgilendirdi ve hiç sıkıntı yaşamadık.Doktor Bey tecrübeli ve güler yüzlü . Ortam çok temiz .Rahat bir tedavi süreci geçirdik kendisine ilgisi ve emekleri için çok teşekkür ederiz.

Ç
Konum: Diş Hekimi Orhan Keskinnişancı Diş Taşı Temizliği

Diş taşı temizliğine gitmeme rağmen ve uzun yıllardır dişçi koltuğuna oturmamama rağmen mükemmel bir iletişim ile işini halletti. Eli inanılmaz hafif. Soyadının hakkını veriyor. Konumu gayet makul, bu aralar yine gideceğim. Ailemizin hekimi, eşim ve çocuğum da memnun.

Z
Konum: Diş Hekimi Orhan Keskinnişancı Diş Dolgusu

Diş temizliği ve dolgu yaptırdım.Çok memnun kaldım.Son derece kibar ve tecrübeli bir doktor.Güleryüzlü ve iletişimi kuvvetli.Çocuğunuzu da rahatça muayene ettirebilirsiniz.Muayenehane temiz ve bakımlı.Güvenle tercih edebilirsiniz

İlk önce diş çekimi ile başladık. Çok mükemmel, hastasıyla çok güzel ilgilenen bir doktor. Benim implant korkularım vardı Orhan Bey'e gittiğimde korkulacak bir şeyin olmadığını anlattı. İmplanta başladık 1 yıla yakın 4 tane implantımı yaptı. Şu an çok memnunum hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Her şey gayet yolunda özellikle diş etlerimin bakımıyla çok güzel ilgilendi. Daha önce de 4-5 senedir sürekli muayene oluyordum. Her şeyden önce hastasına değer veren bir insan yapılabilecek, yapılamayacak her şeyi söylüyor hastasını uyarıyor. Herkese tavsiye edebilirim.

Diş çekiminden, ilgilenmesinden çok memnun kaldım. 25 tane kaplama işlemleri yaptı, kendi dişim gibi kullanıyorum. Çok memnun kaldım. Diş çekimini hiç anlamadım bile çok korkuyordum Allah razı olsun kendisinden. Çok güzel ilgileniyor, bir abi gibi yaklaşıyor, çekinerek gitmiyorum. Ben memnun kalınca eşime de tavsiye ettim.

Ben Orhan Bey'den çok memnun kaldım. Ben bir arkadaşımın tavsiyesi ile geldim Orhan Bey'e gerçekten çok çok beyefendi, kibar, nazik biri. Çok güzel ortamı. İşlemlerim yapıldı. Ben bir kez sadece gitmek durumunda kaldım. Ondan sonra hiçbir sıkıntım olmadı. Üst damak yapıldı, altta dişim çürüktü oraya köprü işlemi yapıldı. Çok uzun süre süredir kullanıyordum, çok kısa süreli bir tedavi oldu. Ben sonradan sadece bir sefer gitme ihtiyacı duydum, hiçbir sıkıntı yaşamadım, herkese tavsiye ederim. Dört dörtlük bir insan.

V

Kibar konuşması, nezaketen davranışları çok güzel ve mesleğinde başarılı bir doktor. Ben 3 defa tedavi oldum. İlk tedavimde kaplama yapıldı, daha sonra dolgu ve diş çekimi işlemleri yapıldı. Eli çok hafif, hiç hissetmiyorsunuz müdahale ettiğinde acı hissetmiyorsunuz. Arkadaşıma da önerdim arkadaşım da implant düşünüyordu ama Orhan Bey damakların uygun olmadığını söyledi ve damak yapılmasını önerdi. Damak işlemi uyguladı. Başarılı bir doktor.