Şirinevler Mahallesi Alpaslan Caddesi No: 1, Karabük
ka...k
Ben kadriye omrak eşim kalp hastası ve orhan hocamın sayesinde eşimi güvende hissettim çok yogun olmasına ragmen adan zeye bilgilendirmesi hastasına sahip çıkması yönlendirmesi valla anlatmakla anlaşılmaz harika ötesi meslegine kendini adamış güleryüzlü enerjik pozitif doktorumuza saygılar ..
sb...l
65 yaşında babamın ilaç raporu için tuhmgce hanıma gittik oda kalp yetmezliği var dedi ve Orhan beye yönlendirdi gittik yanına okadar güzel anlatıyor okadar ilgili bir dokdorki kelimelerim yetmez mükemmel bir insan kendisi kendim içinde gitmiştim hamile iken ozmanda çok ilgili idi ve babama kalp pili taktı o süreç ve sonrasından memleketten yanına kontrole gelince güler yüzle karşılar ya bilmiyorum keşke hep böyle ilgili alakalı rokdorlara denk gelsek ne kadar guzel Allah'ım işini rast getirsin inallah her daim.
en....
2 Temmuz Pazartesi günü hastahaneye giriş yaptım ve acil müdahele edilmesi için koroner yoğun bakıma alındım. 3 Temmuz günü ameliyata alındım. Hastalarla ilgilenen hemşireler, hasta bakıcılar ve doktorlar çok ilgiliydi. Sizde ameliyatımda bulundunuz. Her şey için çok teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim...
Yusuf ÜNLÜ
tc....
ORHAN BEY için ne yazsam az kalır, iyi bir profesör, iyi bir insan, iyi bir psikolog, iyi bir ...
10 yıldır kendisine muayene omaktayim, Tokat Gazi Osman Pasa Üniversite Hastanesinde tanıştık. Sayesinde 9 yaşında oğlum var, sayesinde 16 yıldır acil ameliyat olmasın diyen doktorlara inat ameliyat olmadım. Hastayı çok iyi takip eder, hastasına sahip çıkar, psikolojisini göz önüne alarak konuşur. Gerçekten doktor olması gerektiği gibi. Her konuda ılgili kendisinden o kadar memnunuz ki Tokat tan Karabük e muayeneye gidiyoruz. AILEMIZIN DOKTORU. Her konuda teşekkür ederim. Çok emeği var bende. Sayesinde hastane fobi mi yendim. Sayesinde çok huzurluyum. IYIKI varsınız Orhan Bey.
Orhan Önalan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Orhan Önalan, Kardiyoloji.
Orhan Önalan adresi nerede?Orhan Önalan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şirinevler Mahallesi Alpaslan Caddesi No: 1 Karabük
Adresine gitmek zorunda kalmadan Orhan Önalan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Orhan Önalan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Orhan Önalan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Orhan Önalan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Orhan Önalan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Orhan Önalan hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Orhan Önalan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Karabük Yüksek Tansiyon (Hipertansiyon)
Karabük Koroner Arter Hastalığı
Karabük Miyokard Enfarktüsü (Kalp Krizi)
Karabük Derin Ven Trombozu (DVT)
Karabük Kronik Venöz Yetmezliği
Karabük Kalp Kapağı Problemleri
Karabük Aort Genişlemesi (Anevrizması)
Karabük Aort Kapağı Hastalıkları
Karabük bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Karabük bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Karabük bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Karabük bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Karabük bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Karabük bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Kardiyologlar