z.....
O kadar iyi o kadar bilgili bir doktor harika .. Orhan bey ile henüz tanışmıştık 2 haftalık bebeğini ana sağlığa götürüp her defasında gazı vardır diye beş gün boyunca eve gönderilip .. sonunda Orhan bey ile tanıştık ve gittiğimizde bebeğin 4-5 gündür aç kaldığını benim sütümun yetmediğini söyledi :( gerçekten öyleymiş 1 hafta sonra sütüm kesildi ... Bunun dışında her ne şikayetimiz için gittiysek hepsine nokta atış yaptı gerçekten deneyimin yılların getirdiği koskoca bilgi birikimi Orhan hocam ona çok teşekkür ederiz harika bir insan .
sa...7
Bebeğim iki buçuk aylıkken sunnet yaptırdık. Orhan bey işinde çok iyi çok memnun kaldık hiç bir sıkıntı yaşamadık. Tavsiye ederim.
öz...m
Çevremde çocuğu olup da tanımayan yok diyebilirim.oğlumu bebekliğinden beri rutin kontrollerini yapan, sünneti de dahil, gözüm kapalı güvenip çocuğumu teslim ettiğim, teşhisine bilgisine güvendiğim bir doktordur.(Bu arada oğlum artık 7 yaşında:))ya bir gün bırakırsa ne yaparız dediğim çok olmuştur.gece gündüz daima bizi rahatlatan süper bir insan.allah orhan hocamı daha uzun yıllar başımızdan eksik etmesin inşallah.şiddetle tavsiye ediyorum.
s....a
Hocam ankaranin en iyi çocuk doktorlarındandır. Biz ilgi alaka bilgi ve tecrübesinden oldukça memnun kaldık. Oğlumuza doğru teşhis ve tedavi ile daha kaliteli bir yaşam sundu. Şehir dışından sırf hocama muayene için geliyoruz. Teşekkürler
se...n
Merhabalar, evimin cok yakininda olan ve buralarda oldukca saygi goren bir hocadir. Oglum ayazla ilgilenir ve her probleminde bize yardimci olur hocam. Onceleri yakin olmasi ve istedigim zaman goturebilmem icin tercih etmistim ama simdi dogru teshisi ve ayazla iyi iletisim kurabildigi icin gidiyorum.
ga...t
20 sayfa tahlile ragmen, 3 hastanede 20 tane doktorun bilemedigi 4 aylik kizimin 11 gun aglamasina neden olan rahatsizligini Sadece ORHAN HOCA BULDU... Kizimdaki inek sut allerjisi onu 24 saat kivrandiriyordu.. Herkezin atladigi ve surekli 'git 1 ay sonra gel' dedigi durumu hocam farketti..Alinan ucret helal olsun. Ayrica ilgisi alakası ve guleryuzu hicbiryerde yok.
hü...e
1991 den beri oğlum ve kızımın doktoru.şimdide oğlumun oğlunun doktoru.Allah ondan razı olsun.Çocuk dedimi akla gelen ilk doktor bence.
hi...r
VALLA KİM NE DERSE DESİN ORHAN BEY 10 NUMARA BİR İNSAN 4 ÇOCUĞUM VAR DOĞDUKLARINDAN BERİ DEVAMLI ORAYA GÖTÜRDÜM SÜNETLERİNİ DE DR BEY YAPTI ELİ ÇOK YATKIN ÇOCUKLARIMI HİÇ ÜZMEDEN AĞLATMADAN YAPTI GAYETTE MEMNUN OLDUM HALEN DE GİDİYORUM. MUAYENE FİYATI DA ÇOK UYGUN BAZI DOKTORLAR GİBİ 250 - 300 TL PARA İSTEMİYOR YAPTIĞI TEDAVİLER DE GAYET BAŞARILI OLUYOR BİR SORUN OLDUĞU ZAMAN DA TELEFONLA YARDIMCI OLUYOR. HİZMETLERİNDEN DOLAYI DOKTOR BEYE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.
fe...ı
ben kızım doğduktan sonra hep orhan beye götürdüm ve tedavisinden çok memnunum teşhisi ve ilaçlarını çok güzel tedavi ediyor herkese tavsiye ediyorum çocuk dokturu üzerine orhan pekuz beyden başka doktor tanımıyorum.
el...i
Orhan bey ile bir akrabamızın tavsiyesi üzerine tanıştım.çocuğumu sık sık kendisine tedavi ettirmek için götürüyorum..bu ziyaretler genelde muayene şekinde oluyor..Bundan yaklaşık 1 ay önce tekrar muayene için çocuğumu götürdüğümde gerekli kontroller yapıldı ve alerjik bronşit teşhisi konuldu..2 ay kadar sürecek şurubumuzu kullanmaya başladık, fakat çocuğumun öksürüğü arttığından ötürü doktor beyi aradım ve şuruplarınıza devam ettiğimiizkontrol için geleceğimiizi belirttim.tlfda tamam denildi, fakat kontrolden sonra bize muayene ücreti yansıtıldı..hernekadar itiraz etsekte , orda çalışan kişiler doktor beyin talebi bu şekilde diyerek itiraz ettiler..halbuki biz bu doktoru tercih ediyoruz ama onlar bizi maalesef böyle yaparak üzüyorlar ve RED EDİYORLAR.saygılarımla,
Orhan Pekuz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Orhan Pekuz, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Orhan Pekuz adresi nerede?Orhan Pekuz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Subayevleri M.Şh.Makbule S.No:6/A Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Orhan Pekuz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Orhan Pekuz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Orhan Pekuz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Orhan Pekuz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Orhan Pekuz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Orhan Pekuz hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Orhan Pekuz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla