Koruyucu diş hekimliği uygulamaları; metal desteksiz zirkonyum kuron köprüler, emax kuronlar, porselen kaplama dişler, diş kök kanalı tedavileri, dişeti tedavileri, diş beyazlatma--bleaching-- diş implantları ve diş sıkma-gıcırdatma için gece plağı uygulamaları yapmaktadır.
Mesleği yanısıra aikido, kısa bir dönem wing tsun, briç; tango ve fotograf sanatı ile uğraşmıştır.
Diş Hekimi Randevusu
Çene Eklemleri Tedavisi
Çocuk Diş Tedavisi
İmplant
se...ı
Kendisine dolgusu düşmüş arka dişlerin nedeni ile başvurdum. Dişçi korkusu nedeniyle son raddeye kadar beklememe rağmen son çare olarak 3 dişimi sorunsuz bir şekilde çekimi yapıldı. Diğer taraftaki dişlerim için kanal tedavisi ve çekilen dişler için de implant tedavisi ile sürece devam edeceğiz. Ben şu ana kadar olumsuz herhangi bir taraf ile karşılaşmadım gönül rahatlığıyla dişlerinizi emanet edebilirsiniz.
se...k
Orhan Bey güler yüzlü, ilgili ve eli oldukça hafif bir doktor. Uzun zamandır korktuğum için ertelediğim tedavimde sadece geç tanışmış olmanın pişmanlığını yaşadım. Durumumla ilgili detaylı bilgi verdi, yapılacakları ve sonrasındaki süreçi anlattı. Diş doktoru korkunuz varsa bu korkuyu yenebileceğiniz bir doktor kendisi.
Dr Orhan Bey özeni, dikkati, nezaketi, bilgi ve tecrübesi ve güleryüzüyle o koltuğu en korkunç bulanlar için bile harika bir hekim. İnternet ortamından bulduğum için biraz tedirgindim ama hemen güven verdi. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Kuron düşmesi nedeniyle gittim, diş çekimiyle başlatan süreç, diğer hasta dişerin tedavileriyle devam ediyor.
öz...
Orhan Bey'e sadece bir dolgu için başvurdum ama yaptığı genel muayenede çürüyen başka dişlerim ve eskiyen dolgularim hakkında beni bilgilendirdi ve uzun bir tedavi sürecine başladık, kendisi ile karşılaştığım için kendimi şanslı hissediyorum, her zaman bilgilendirerek sakın ilerledi ve kaygılarimi göz önünde bulundurup empati kurarak ilerledi. En başta güven duymuş olsamda her işlem sonrası memnuniyetin ve güvenim katlanarak arttı. Orhan Bey'e mesleğine yaklaşımı, özeni ve becerileri için burdan da teşekkür etmek istiyorum. Diş hekimi korkularımi nerdeyse sıfıra indirdi ve her randevuya koşarak gidiyorum, her tedavi sonrası çok daha güzel gulusle çok daha güzelleşecek ayrıldığım için kendime ayırdığım en güzel zamanlar oldu uzun zamandır.
öz...r
Doktor beyi uzun zaman önce kanal yapılmış olan dişimin bir gece aniden ağrımaya başlamasıyla internetten buldum çünkü kendim Fethiye’de yaşamıyorum İstanbul’da yaşıyorum dolayısıyla buradaki diş hekimlerini iyi bilmiyorum açıkçası korkarak gittim çünkü dişleri çok problemli bir insanım kendisi bu seneki beşinci farklı diş doktoru ziyaretim bu beş farklı doktorun göremediğini bir bakışta gördü 2 dişime tedavi uyguladı ve istisnasız şimdiye kadar gittiğim en iyi diş hekimi hem tedavi hem iletişim anlamında yakın bir yer olsa en ufak problemim de istanbuldan kalkar kendisine gelirim ayrıca elide çok hafif sizi tedavi etmeden kesinlikle muayenehaneden çıkarmıyor böyle işini seven ve iyi yapan hekimlerin çoğalması dileğiyle kendisine ve asistanına çok teşekkür ediyorum başarıları daim olsun
fi...n
Orhan Hocayı seçmemde yorumlar etkili olmuştu.Başka bir merkezde yaptırdığım kanal tedavili dişimde ağrı ve hassasiyet oluştu.Diğer hastaların da belirttiği gibi Orhan hoca bir dişi kurtarmak için çok mücadele eden bir hekim.İlk seferde dişi çekmek yerine 2. kez tedavi yaparak dişi kurtarmayı hedefledi.Muayenehane koşulları gayet iyi ayrıca hastayı detaylı bilgilendirmesi ve dakikliği beni çok memnun etti.Fethiyede böyle bir doktorla karşılaştığım için çok mutluyum.Herkese tavsiye ederim.
ek...
İmplantımı kaybetme noktasında Orhan Bey'in kapısını çaldım. Dişçi korkusu zirvede bir hastayım. Kıymetli hocamız, implantımı kurtarmakla kalmadı, korkumuda sildi attı. 44 yaşımda dişçi korkumun 0stesinden gelinmesine mi implantımın kurtulmasına mı sevineyim bilemiyorum. Hocama ne kadar teşekkür etsem azdır.
m....b
Orhan beye daha önce tedavi olmuş arkadaşlarımın da tavsiyesi üzerine kök kanal tedavisi için gittim.Harika kurum şartlarında ağrısız ve acısız bir tedavi gördüm.Herkese tavsiye ediyor ; teşekkür ediyorum
me...m
Diş doktoru korkusu çoğu insanda mevcut ben de var maalesef. Orhan bey o kadar sabırlı ve anlayışlı ki anlatmakla bitiremem. Dişi kaybetmemek için elinden geleni yapıyor ve yaptı da… yüz yüze de teşekkür ettim Orhan beye ama tekrar çok teşekkür ediyorum..
se...
Acisiz mukemmel bir kanal tedavisi aldim bu Orhan beye daha once dolgu tedavisi icinde gitmistim ve Cok memnun kalmistim
Orhan Sağlam isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Orhan Sağlam, Diş Hekimi. Size Orhan Sağlam tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Randevu, Diş Beyazlatma, Direkt ve İndirekt Kompozit Lamina, Dikişsiz İmplant, İmplant, Diş Dolgusu, Diş Taşı Temizliği, Hassas Bağlantılı Protezler, Tam Diş Protezi.
Orhan Sağlam adresi nerede?Orhan Sağlam şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mahallesi 502.Sokak No:1 Kat:1 Daire :11 Fethiye Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Orhan Sağlam isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Orhan Sağlam online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Orhan Sağlam isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Orhan Sağlam, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Orhan Sağlam hangi dilleri konuşuyor?Orhan Sağlam ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Orhan Sağlam isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Orhan Sağlam tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Orhan Sağlam hakkında ne düşünüyor?Toplam 39 hasta / danışan, Orhan Sağlam hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.