2017 yılında tez çalışmasını tamamlayarak Ortodonti Uzmanı ünvanını aldı. 2017-2020 yılları arasında Adana Şehir Eğitim ve Araştırma hastanesinde görev yaptı.
Şu an Ortodonti uzmanı olarak kendi kliniğinde ve Özel PrimeDent Ağız ve Diş sağlığı Polikliniğinde hastalarına hizmet vermektedir.
Uzm. Dt. Orhan Saroısmanoğlu Türk Ortodonti Derneği, Avrupa Ortodonti Derneği Turkish Aligner Society, Türk Diş hekimleri Birliği Aktif üyesidir. Erişkin ve ergen ortodontisi, Şeffaf plaklarla ortodontik tedavi ve ortognatik cerrahi temel ilgi alanıdır. Bunların dışında gülüş tasarımı ve estetik diş hekimliği üzerine çalışmaktadır.
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Ortodonti Randevusu
Dr Orhan Sarıosmanoğlu Muaynehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Dolgusu
Kanal Tedavisi
Kemik Grefti
Kontrol Randevusu
Lokal Anestezi
X-Ray
y.....
Dişlerimin çarpıklığından çok rahatsızdım.Arkadaşımın tavsiyesi üzerine Orhan beye gittim.Tedavim sürecinde Orhan Bey'in ilgisi özenini hissettim.Sonuçtan çok memnun kaldım.Tavsiye ederim.
şa...
Orhan Bey'le 3 yila yakin bir bir suredir kizimin ortodonti tedavisine devam ediyoruz. Oncelikle ust cene genisletme yapildi. Sonra her iki cene icin ortodonti uygulandi. Tedavinin sonuna gelindi, bugunku kontrolumuzde gelecek ay braletlerin cikacagini ogrendik. Kizimin kopek disleri suremeyecek sekilde sorunlu olan disleri uygulanan tedaviyle duzeldi.
Hekimimizden cok memnunuz, guler yuzlu, samimi ve guven veren yaklasimiyla kizim hic sorun yasamadan zorlu bir tedaviyi atlatti. (Asistani da randevu ayarlama konusunda her zaman cozum odakli ve yapicidir.) Tavsiye isteyen yakinlarimiza kendisini gonul rahatligiyla oneriyoruz.
ze...a
Ortodonti tedavisi gören oğlum gayet memnun. Bende ayrıca randevu takibi ve ciddiyeti den dolayı memnunum
me...t
Orhan Sarıosmanoğlu Bey'e tel tedavisi için başvurdum. Süreç ilerken aklıma takılan her şeyi rahatça paylaşabildiğim güler yüzlü ve deneyimli bir diş hekimi. Çok memnun kaldım. Gönül rahatlığıyla dişlerinizi emanet edebilirsiniz.
b....ç
Diş teli tedavisi için gidiyorum 4.aydayım çok memnunum
g.....
İşini çok iyi yapan,bilgili ve tecrübeli bir doktor, çocuklarımın ortodonti tedavisi sürüyor, isteyerek korkmadan gitmeleri benim için önemliydi bunun için ayrıca teşekkür ederim.Güler yüzlü, ilgili personeline de özellikle teşekkür ederim,tavsiye ediyorum.
m....l
Hocam ile çocuğumun ortodonti tedavisi vesileyle tanışma fırsatı buldum. Hocamın çocuklarla iletişimi ve yaklaşımı süper araları çok iyi oğlumla. Ben de ilgi ve tedavinin gelişiminden memnunum. Hocama ve ekibine teşekkür ederim çalışmalarında başarılar diliyorum
e....k
Dişlerimden estetik olarak memnun değildim. ortodontist araştırırken Orhan beyle tanıştık. Tedavimin nasıl olacağını süreçte neler yaşayacağımı anlattı, daha önceki yaptığı işlemlerden fotoğraflar gösterdi. tedavim şu an devam ediyor ve dişlerim şimdiden düzeldi. Klinikte çok hijyenik ve pırıl pırıl. ben süreçten memnunum teşekkür ederim
i.....
Orhan beyle yaklaşık 4 ay önce şeffaf plak tedavisine başladık ve tedavim şu an devam ediyor. ön dişlerimdeki eğrilik yıllardır canımı sıkıyordu ama bir türlü cesaret edip başlayamamıştım. Şeffaf plaklara da endişeyle yaklaşıyordum aslında kullanabileceğimden emin değildim. Kısa sürede dişlerimdeki değişimi görünce iyi ki tedaviye başlamışım diyorum. Orhan bey de sağolsun ilgili ve alanına hakim bi doktor. Pozitif ve enerjisi yüksek. ben dişlerimin gelişiminden ve tedavi sürecimden memnunum. ortodonti tedavi olmak isteyenlere tavsiye ederim.
Dişlerimde çarpışıklık vardı. Arkadaş tavsiyesi üzerine Orhan Bey'e ulaştım. Çok güleryüzlü ve hastasını dinleyen bir doktor. Tedavi sonucundan çok memnun kaldım. Tedavi sürecinde de sürekli bilgi verdi. Kontrolle dışında da sürekli ulaşılabilir durumdaydı. Ortamın hijyeni ve temizliği de memnun ediciydi.
Orhan Sarıosmanoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Orhan Sarıosmanoğlu, Ortodonti, Diş Hekimi. Size Orhan Sarıosmanoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kontrol Randevusu, Ortodonti Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, Kanal Tedavisi, Kemik Grefti.
Orhan Sarıosmanoğlu adresi nerede?Orhan Sarıosmanoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Turgut Özal Bulvarı, İ. Höyük apt. kat 1 d 1 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Orhan Sarıosmanoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Orhan Sarıosmanoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Orhan Sarıosmanoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Orhan Sarıosmanoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Orhan Sarıosmanoğlu hangi dilleri konuşuyor?Orhan Sarıosmanoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Orhan Sarıosmanoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Orhan Sarıosmanoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Orhan Sarıosmanoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Orhan Sarıosmanoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Orhan Sarıosmanoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Orhan Sarıosmanoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Orhan Sarıosmanoğlu, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Orhan Sarıosmanoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.