Prof. Dr. Orkan Ergün 1992 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi 'nden mezun olmuştur. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalında uzmanlığını tamamlayan ve halen akademik çalışmalarına Ege Üniversitesi bünyesinde devam eden Orkan Ergün kendi özel muayenehanesinde hastalarına hizmet vermektedir.

Prof Dr Orkan Ergün Çocuk Cerrahisi Kliniği
Şehit Polis Fethi Sekin Caddesi Martı Plaza No:1, Kat: 20 D: 2008, Bayraklı, İzmir

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Abdominal Laparoskopi

Bağırsak Düğümlenmesi +16 daha fazla

Boşaltım Sistemi Ve Üreme Organlarına Ait Cerrahi

Hipospadias

Karaciğer Kisti

Konum: Prof Dr Orkan Ergün Çocuk Cerrahisi Kliniği Diğer

Gerçekten konusunda uzman bir hekim Malatya'da oğlumun tedavisi için gittim doğuştan boynunda yumurta büyüklüğünde bir damar beni
vardı korkuyordum ailece çok şükür şimdi gayet iyi ve sağlıklı Arkadaş çevresine daha rahat girip oynuyor tekrardan Allah razı olsun iyi varsınız

Konum: Prof Dr Orkan Ergün Çocuk Cerrahisi Kliniği Diğer

Oğlumuza(6 yaş) Tip-1 koledok kisti teşhisi konması nedeniyle tavsiye üzerine gittik orkun bey'e. Bir çok doktorun yapmaktan imtina ettiği ameliyatı kapalı şekilde başarıyla gerçekleştirdi. Her sorumuzu sıkılmadan yanıtladı ve hastanede sürekli takip etti. Ameliyattan 2gün sonra hastaneden çıktık ve oğlumuz çok çabuk normale döndü.

Konum: Prof Dr Orkan Ergün Çocuk Cerrahisi Kliniği Diğer

Çaresizliğin ne demek olduğunu evladım hastalandığında anladım.3 yaşında oğlumun uykudan uyanıp pıhtılı kan kustuğunu gördüğümde her şeyin bittiğini ve onu kaybediyor olacağımı düşündüm. Oğlumda portal ven trombozuna bağlı portal hipertansiyon sonucu oluşan varislerden yemek borusunda olan varis damarı patlamış.Biz oğlumun böyle bir hastalığı olduğunu bilmiyorduk. Gittiğimiz hastanede ilk müdahale yapıldıktan sonra bize İzmir de Orkan hoca var size şant yapılması gerekiyor ona gidin denildi. İnsan evladı için en iyisi olsun ister endişelerimizi,neyle karşılaşacağımızı bilmeden tüm kaygılarımızı ve evladımızı da alıp İzmir yoluna düştük.Elhamdülillah ameliyat çok güzel geçti hocamız çok güler yüzlü cana yakın işinin ehli.Doktor arayışında iseniz Orkan hocamla tanışın derim. Allah ondan ve tüm ekibinden razı olsun. Elhamdülillah şifamızı hocamızın elleriyle verdi Rabbim.Allah her türlü sıkıntısını gidersin. Her işin bir ehli varmış Orkan hocamız gibi.Kendisine ömür boyu minnettarız…

Konum: Prof Dr Orkan Ergün Çocuk Cerrahisi Kliniği Yenidoğan Cerrahisi

Kızımın doğuştan lenfanjiyom diğer adı kistik higroma olarak geçen hastalığı var. Boynunda yer alan şişkinlik (lenfanjiyom) doğum sonrasında nefes almasını oldukça zorlamaya başlamıştı. Bunun için çocuk cerrahisinde işlem görmesi gerekiyordu. Çocuk doktorumuzun tavsiyesiyle kızım5 günlükken Orkan hocamızla tanıştık. 40 günlükken kızımı opere etti. Uzun saatler süren zorlu bir ameliyat olduğunu iletmişti… hocamın eşim ve beni telkin edişini hatırladıkça hala gözlerim dolar, bu süreçte kendisinin işini mükemmel yapması bir yana güzel kalbi ve bize ailesinden biri gibi hissettirmesi bir yana çok iyileştirici bir destekti. Ameliyat sonrasında kızımın nefes alması iyiye gitti, gözle görünen şişlik gitmişti. Kızım şuan 11 aylık, tüm o duygusal zorluklara yaşamamıza rağmen hocamı ve ekibini çok iyi hatırlıyoruz, onlar sayesinde süreci anne baba olarak sağlıklı atlattık, kızım içinse hayatını onlara borçluyuz. Orkan hocamla bu süreci izlediğimiz için çok şanslıyız.

Z
Konum: Prof Dr Orkan Ergün Çocuk Cerrahisi Kliniği Diğer

Bebeğim 43 günlükken genital bölgesinde bir şişlik farkettik çocuk doktorumuz apse olabilir şüphesi ile bizi çocuk cerrahisine yönlendirdi.Orkan hoca ile de bu sayede tanıştık..Orkan hocaya gitmeden önce kızımın genital bölgesinin sol dudak kısmından önce sarı bir akıntı daha sonra gaita(kaka) gelmeye başladı.Biz de hemen Orkan hocaya gittik ve iyiki de gitmişiz.Çok nadir rastlanan bir durum olduğunu ancak halledebileceğini söyledi ve dediği gibi de yaptı.Kızım şimdi çok çok daha iyi.Kolostomi açılmasına rağmen bu süreci Orkan hocamız sayesinde çok iyi atlattık.Güler yüzlülüğü ve güvenirliği ile bizim için yeri çok ayrı oldu.Diğer ailelere burdan sesleniyorum; sonsuz güvenebilir, bebek veya çocuklarınızı gönül rahatlığı ile emanet edebilirsiniz.

Konum: Prof Dr Orkan Ergün Çocuk Cerrahisi Kliniği Diğer

En başından beri Orkan hoca ile tedaviye başladık.. hamilelik ve doğum süreçlerinde kızımıza çok yardımcı oldu herşeyimiz başarılı geçti.. Hala daha kendisini ziyaret ederiz.. Başarılarının devamını dileriz en iyi doktorumuzdur kendisi..

Konum: Prof Dr Orkan Ergün Çocuk Cerrahisi Kliniği Onkolojik Cerrahi

Dr. Orkan beyi başka bir Dr tavsiyesi üzerine tanıdık.doktor beyin gerek ilgisi gerek güler yüzü oğlumla iletişimi bizi bilgilendirmesi , ona sonsuz guvenmemizi sağladı .oğlum kist ameliyatı oldu .başarılı sorunsuz bir operasyon geçirdik. Kunduracı göğsumuz için hala kontrollerimiz devam edecek iyi ki tanimişiz.kesinlikle tavsiye ederim

Konum: Prof Dr Orkan Ergün Çocuk Cerrahisi Kliniği Diğer

Hastane enfeksiyonu nedeniyle prematüre bebeğime ileostomi ve kolostomi açıldı. Bebek 8 kilo olmadan ostomi kapatma ameliyatı yapılmaz demişlerdi. Araştırmalarımız sonucunda Orkan hocayı bulduk. Tavsiye üzerine gittik ve çok memnun kaldık. Bebeğim 6 kilo olmasına rağmen ameliyatı başarı ile sonuçlandı. Muayene olmaya gittiğimizde hocanın açıklayıcı tutum sergilemesi ve özgüvenli olması bizim kendisine olan güvenimizi arttırdı. Bebeğim sorunsuz bir şekilde süreci hocanın yardımıyla başarılı bir şekilde tamamladı. En değerli varlığımızı Orkan hocaya emanet ettik. Teşekkürü bir borç biliriz.

Konum: Prof Dr Orkan Ergün Çocuk Cerrahisi Kliniği Karaciğer Kisti

Merhabalar ben kizimin karaciger kaynaklı ana damarda oluşan çok riskli bir durumdayken Orkan ergun hocamla tanıştım k9nyada oturuyorum gezmedigim hastane özel devlet kalmadı konya ankara antalya heryeri gezdim benim kızıma 2 ay ömür bittiler hiç bir doktorumuz amaliyata girismedi çok riskli masada kalır dediler amaliyat olmasa hızla büyüyor patlama riski var sonuc felaket yani ben çaresizce araştırma içindeydim izmir ege üniversitesi hastanesi sayın Orkan hocama ulaştım durumu anlattım huc bekleme gel dedi bakariz allahbrazi olsun ben kizimi alıp umutla konyadan İzmire hastaneye gittim okadar ilgili açıklayıcı anlaşmaları ile umudum çoğaldı zor ve riskli olmasına rağmen kizimi amaliyata alıp kizimin kahramanı oldu iyiki tanıdım iyiki kizimi koşulsuz ellerine emanet ettim ve sonuç kizim bir hafta olmadan o riskli amaliyattan ayağa kalkdi Orkan hocama nekadar dua etsem azdır okadar net açık konuşan guler yüzü ile bize tek tek anlayışı ile anlatisi ile iyiki varsiniz iyiki sizi tanıdım.

Konum: Prof Dr Orkan Ergün Çocuk Cerrahisi Kliniği Diğer

Oğluma 15 yaşında Portal Hipertansiyon tanısın konuldu.(Aynı zamanda lösemi hastası) 2 defa Giz kanama geçirdi.Şant takılması gerektiğini söylediler ve şant için tabiki en iyi hekimi araştırmamız gerekiyordu araştırmalarımız sonucunda karşımıza Orkan Hocam çıktı iyiki de çıkmış oğlumun ameliyatını hiç zaman kaybetmeden en hızlı şekilde gerçekleştirdi.Orkan Hocam güler yüzlü ve gerçekten mükemmel bir doktor. Hocam ve asistanları bizi hastanede yatış sürecide hiç yalnız bırakmadılar her zaman yanımızda oldular,istediğimiz zaman hocamıza ulaşıp kafamızdaki tüm soruları sorabildik.Ayrıca Orkan hocamın sekreterine de çok teşekkür ederiz her zaman sorduğumuz tüm sorularda,isteklerimizde bize anında dönüş yaptı.Tüm ekibinize ve size sonsuz teşekkürler hocam iyiki sizi tanıdık oğlumu size emanet ettik.