Histerosalpingografi (HSG)

Rahim Filmi

Orkan Tatlı Muayenehanesi

İki kizima da sağlıkla kavuştum sayesinde. Onun hastasinda panik yok. Güler yüzlü ve güvenilir. Umarım bir daha işim düşmez. Ama olur da kadın hastalıklarından bir derdim olursa çalacağım ilk kapı.

Kistim var cok doktor denedim tamamen maddi somuruden hepsi ameliyat dediler artik son doktor deyip kendisine gittim bana o denli bi kist olmadigini bu sekilde hamile kalabilecegimi o kadar guzel bi sekilde anlatti ki cok doktoru dinleyebilirsiniz ama ne yazikki her doktora guvenemezsiniz. Iyi ki buldum kendisini

Harika bir doktordur. Güven verir. Her şeyi rahatlıkla sorabilirsiniz. Myom ve çikolata kisti ameliyatımı yaptı. Sayesinde kolayca atlattım.Eşi de kendisi gibi jinekolog ve o da soyadı gibi tatlı.

Dr Orkan Bey ilk bebegimi sagsalim elime almama vesile olmustur.daha once iki dusugumun sebebini daha onceki drlarim aciklayamazken kendisi hamileligimin ilk aylarinda itinayla bu konunun uzerinde durmus ve dusuklerimin faktor 5 laiden mutasyon rahatsizligimdan kaynaklandigini tespit ederek gebeligimin erken doneminde tedaviye baslamis ve bebegimi saglikli bir sekilde dunyaya getirmeme vesile olmustur.ayrica sunu soylemeliyimki bir bayan olarak guvenilecek kadin hastaliklari uzmani bulmak cok zor.fakat kendisi hastalarina yaklasimi ve meslegi bakimindan kesinlikle memnun kaldigim ve bundan oncesinde ve sonrasinda rahatsizliklarimda kendisine guvendigim tek dr dur.tum cevreme gozum kapali tavsiye ediyorum.

iki doğumumu da kendisi yaptı muhteşem bir doktor :) ilk gördüğünüz andan itibaren bir güven duygusu geliyor istediğiniz her şeyi rahatlıkla sorabilirsiniz kesinlikle tanışmanız geren bir doktor

asistanı Nurgül Hanım ve kendisi benimle iyi ilgilenmiş ve sorunumu sonuca ulaştırmıştr. Bu yüzden daha sonraki zamanlarda yaşayacağım olası problemlerde ilk tercihim olacaktır.