Diş Hekimi Randevusu
Demetevler Mahallesi 369.Cadde(eski 7.cadde) No:7/A Orkun Ersan Tokmakcı Diş Hekimi Muayenehanesi, Ankara
20'lik Diş Çekimi
Orkun Ersan Diş Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Beyazlatma
Pembe Estetik
Tam Diş Protezi
Zirkonyum Porselen Kronlar
fe...
Diş dolgusu için gittiğim klinikte, diş üzerine olan her şeyde aşırı korku yaşamama rağmen gösterilen güler yüz, bilgilendirici açıklamalar, kliniğin samimi havası içimi aşırı derecede rahatlattı. Eminim ki daha üst düzey tedavilerde de aynı hassasiyet, özen ve tutum gösterilecektir. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
ed...
Diş hekimi korkusu olan birisi olarak Orkun Ersan beye ilk gittiğimde büyük bi tereddütle gittim. Kendisinin ve personellerinin güleryüzü,ilgisi,samimiyeti içimi rahatlattı. Muayene öncesi ve sırasında bütün işlemleri ayrıntılarıyla anlattı. Bir adet kanal tedavisi,bir adet kaplama ve üç adet dolgu yaptırdım tedavi sırasında hiç acı hissetmedim. Tedavi sonrasında en ufak bi hassasiyetim de telefon edip doktorumla konuştum kendisi her türlü konuda bilgilendirme sağladı çok ilgilendi. İşinde en iyisi olmayı tercih eden birisi mutlaka tanımanız gereken bir diş hekimi. Ayrıca hijyen ve düzen konusunda da hassas. Buradan da kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Artık aile olarak hepimizin dişleri kendisine emanet..
be...d
Ön dişlerimde bulunan kırık ve boyutlarındaki eşitsizlik yüzünden yaşamış olduğum rahatsızlıktan dolayı kendisine başvurmuştum. Muayene sırasındaki güler yüzlü yaklaşımı ve aşama aşama her konu hakkında bilgi vermesi; var olan gerginliğimin yok olmasında, diş konusundaki ön yargılarımı yenmemde çok etkili oldu. Muayene olduğum andan itibaren süreç hızlı ve programlı bir şekilde ilerledi. Tedavi boyunca ilgili tavrı, prensipli ve planlı oluşundan çok memnun kaldım. Sayesinde saklama çabasına girerek gülümseyemediğim fotoğraflardan kurtuldum. Aldığım sonuçtan çok memnunum. Diğer konularda da destek alacağım hekimimi canı gönülden tavsiye ediyorum.
Orkun Ersan Tokmakcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Orkun Ersan Tokmakcı, Diş Hekimi. Size Orkun Ersan Tokmakcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, 20'lik Diş Çekimi, Estetik Porselen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, Lamina Uygulamaları, Tam Diş Protezi, Pembe Estetik.
Orkun Ersan Tokmakcı adresi nerede?Orkun Ersan Tokmakcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Demetevler Mahallesi 369.Cadde(eski 7.cadde) No:7/A Orkun Ersan Tokmakcı Diş Hekimi Muayenehanesi Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Orkun Ersan Tokmakcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Orkun Ersan Tokmakcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Orkun Ersan Tokmakcı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Orkun Ersan Tokmakcı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Orkun Ersan Tokmakcı hangi dilleri konuşuyor?Orkun Ersan Tokmakcı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Orkun Ersan Tokmakcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Orkun Ersan Tokmakcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Orkun Ersan Tokmakcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Orkun Ersan Tokmakcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Orkun Ersan Tokmakcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Orkun Ersan Tokmakcı hangi sigortaları kabul ediyor?Orkun Ersan Tokmakcı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diş Hekimleri