Diş Hekimi Orkun Ersan Tokmakcı, Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden 2018 yılında mezun olmuştur. Mezun olduğu yıl İmplant, ileri kök kanal tedavisi, botoks, estetik dolgu ve şeffaf plaklar ile ortodonti alanlarıda dahil olmak üzere birçok özel kursa katılarak kendi gelişimini sağlamıştır ve bu konuda devam etmektedir. Şuan Demetevler'de kendine ait muayenehanesinde hizmet vermektedir.

Orkun Ersan Diş Muayenehanesi
Demetevler Mahallesi 369.Cadde(eski 7.cadde) No:7/A Orkun Ersan Tokmakcı Diş Hekimi Muayenehanesi, Ankara

Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Diş Hekimi Randevusu

20'lik Diş Çekimi +9 daha fazla

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Diş Beyazlatma

Diş Dolgusu

Diş Hekimi Randevusu

Konum: Orkun Ersan Diş Muayenehanesi Diş Dolgusu

Diş dolgusu için gittiğim klinikte, diş üzerine olan her şeyde aşırı korku yaşamama rağmen gösterilen güler yüz, bilgilendirici açıklamalar, kliniğin samimi havası içimi aşırı derecede rahatlattı. Eminim ki daha üst düzey tedavilerde de aynı hassasiyet, özen ve tutum gösterilecektir. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

Konum: Orkun Ersan Diş Muayenehanesi Kök Kanal Tedavisi

Diş hekimi korkusu olan birisi olarak Orkun Ersan beye ilk gittiğimde büyük bi tereddütle gittim. Kendisinin ve personellerinin güleryüzü,ilgisi,samimiyeti içimi rahatlattı. Muayene öncesi ve sırasında bütün işlemleri ayrıntılarıyla anlattı. Bir adet kanal tedavisi,bir adet kaplama ve üç adet dolgu yaptırdım tedavi sırasında hiç acı hissetmedim. Tedavi sonrasında en ufak bi hassasiyetim de telefon edip doktorumla konuştum kendisi her türlü konuda bilgilendirme sağladı çok ilgilendi. İşinde en iyisi olmayı tercih eden birisi mutlaka tanımanız gereken bir diş hekimi. Ayrıca hijyen ve düzen konusunda da hassas. Buradan da kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Artık aile olarak hepimizin dişleri kendisine emanet..

Ön dişlerimde bulunan kırık ve boyutlarındaki eşitsizlik yüzünden yaşamış olduğum rahatsızlıktan dolayı kendisine başvurmuştum. Muayene sırasındaki güler yüzlü yaklaşımı ve aşama aşama her konu hakkında bilgi vermesi; var olan gerginliğimin yok olmasında, diş konusundaki ön yargılarımı yenmemde çok etkili oldu. Muayene olduğum andan itibaren süreç hızlı ve programlı bir şekilde ilerledi. Tedavi boyunca ilgili tavrı, prensipli ve planlı oluşundan çok memnun kaldım. Sayesinde saklama çabasına girerek gülümseyemediğim fotoğraflardan kurtuldum. Aldığım sonuçtan çok memnunum. Diğer konularda da destek alacağım hekimimi canı gönülden tavsiye ediyorum.