Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Omuz Artroskopisi
Spor Cerrahisi
Travma Cerrahisi
Hasta
70 yaşındaki annemin iki omuzundada dayanılmaz ağrıları vardı .Kireçlenme olduğunu söylüyordu doktorlar , Rizede ve Trabzonda uygulanan ağrı kesiciler ,omuzdan yapılan iğneler, fizik tedaviler hiç biri işe yaramadı ,Orkun hoca ters omuz protezi önerdi ve bir omuzuna uyguladı şuanda ameliyat olan omzu gayet iyi durumda nasipse diğer omuzunuda yaptıracağız, hocamız işinin ehli ,Allah razı olsun kendisinden
l....t
Benim omzumda çıkık oluştu önce acile gittim çıkık anlaşılmadı bir ay sonra arkaya doğru omzumun çıktığını öğrendim. Bana hocamın omuzda en iyi doktor olduğu söylendi. Gittim Trabzon Araştırma Hastanesinde Orkun hocamı buldum. Kapalı ameliyat yaptı. Bağlarımı onardı çıkık durumunu düzeltti. Şu an da sağlığımı hocama borçluyum. Siz de özellikle omuz problemi yaşarsanız hemen hocama görünün ertelemeden.
i̇...u
Sevgili Hocam Annemin sağ omuzundaki ağrısı için randevumuzda omuzu ile ilgili yapmis olduğunuz tedavi için çok teşekkür ediyorum tedaviden dolayı ağrısı azaldı iyi oldu çok teşekkür ederim Allah razı olsun İlhan kalyoncu
Samsun OMÜ tıp fak samsun
Orkun Gül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Orkun Gül, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Orkun Gül tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, Ayak Ve Ayak Bileği Cerrahisi, Travma Cerrahisi, Spor Cerrahisi, Omuz Artroskopisi, Diz Artroplastisi, Kalça Protezi.
Orkun Gül adresi nerede?Orkun Gül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yıldızlı Beldesi Merkez Mah. Devlet Sahil Yolu Cd. No:46 Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Orkun Gül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Orkun Gül online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Orkun Gül isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Orkun Gül, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Orkun Gül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Orkun Gül bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Orkun Gül ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Orkun Gül hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Orkun Gül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.