Ortopedi Ve Travmatoloji, Yüreğir, Adana
Döşeme Mahallesi ( Çifte Minare Civarı) Cumhuriyet Caddesi No:64, Seyhan • Harita
Adana Özel Ortopedia Hastanesi
Özel Algomed Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen Daha fazlaKozan Yolu Üzeri Sarıçam Mahallesi No:136 Yüreğir Otogar Karşısı, Yüreğir • Harita
Özel Algomed Hastanesi
Toros Mahallesi Kasım Ener Bulvarı No:25, Çukurova • Harita
Özel Sezar Hospital
Adana Cerrahi Tıp Merkezi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazlaToros Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No:189, Çukurova • Harita
Adana Cerrahi Tıp Merkezi
Acıbadem Adana Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Ortodonti, Psikoloji, Protetik diş tedavisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaDöşeme Mah. Cumhuriyet Cad.No:66, Seyhan • Harita
Acıbadem Adana Hastanesi
Adana Özel Ortopedia Hastanesi
Yenibaraj Mah. H.Ömer Sabancı Cad., Seyhan • Harita
Adana Numune Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Özel Fizica Tıp Merkezi
Ortopedi ve travmatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Fizyoterapi ve rehabilitasyon
Güzelyalı Mahallesi 81098. Sokak No:6/1, Çukurova • Harita
Özel Fizica Tıp Merkezi