Buca, Ortopedi Ve Travmatoloji
Mimar Sinan Mah. 1400 Sok, No:6/5, İzmir • Harita
Vasfi Karatosun Muayenehanesi
Özel İzmir Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diş hekimi Daha fazlaGaziler Cad.No:155 Yenişehir, Konak • Harita
Özel İzmir Hastanesi
Özel Ege Şehir Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikoloji Daha fazlaGaziler Caddesi No:472 Yenişehir, Konak • Harita
Özel Ege Şehir Hastanesi
Özel Gözde İzmir Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Diyetisyen Daha fazlaGaziler Cad. No: 353/4, Konak • Harita
Özel Gözde İzmir Hastanesi
Özel Emot El Ve Mikrocerrahi Ortopedi Hastanesi
Atıfbey, Akçay Cd. No:266, Gaziemir • Harita
Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaGazi Bulvarı No:56/58 Çankaya, İzmir • Harita
Özel Sağlık Hastanesi
Gaziler Cad. Tepecik, Konak • Harita
İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları Ve Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Arap Hasan, İnönü Cd. 275 A, İzmir • Harita
Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi , Hatay Hizmet Binası
Atıfbey, Akçay Cd. No:266, Gaziemir • Harita
Güney Mahallesi 1140/1. Sokak No:1, Konak • Harita
Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Gazi Bulvarı No:56/58 Çankaya, İzmir • Harita

- Buca bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Buca bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Buca bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Buca bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Buca bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları