Ortopedi Ve Travmatoloji, Kumlu, Hatay
Mimar Sinan, Işılay Saygın Sokağı no:23, 35000 Konak/İzmir, İzmir • Harita
Özel Sağlık Hastanesi İzmir
Mecidiyeköy Mahallesi, Atakan Sokak, No: 7-9, Giriş Kat, Daire 6 Honeycomb İş Merkezi Şişli, İstanbul • Harita
Mehmet Nuri Erdem
Güzelburç Mahallesi Kıbrıs Caddesi No:81, Antakya • Harita
Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Özel Ceylan International Hospital
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen Daha fazlaEmek Zekai Gümüşdiş Mahallesi Sanayi Caddesi No:614, Osmangazi • Harita
Özel Ceylan International Hospital
Dikilitaş Mahallesi Hakkı Yeten Caddesi Süleyman Seba Kompleksi 10/D, İstanbul • Harita
Ortopediatri Çocuk Ortopedi Akademisi
Körfez Mahallesi 19 Mayıs Üniversitesi, Samsun, Samsun • Harita
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı
İçerenköy Mahallesi Hastane Yolu Sokak no:102-104, Ataşehir • Harita
Yeditepe Üniversitesi Hastanesi
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Akupunktur Daha fazlaAlemdağ Cad. Sezer Sk. No:3-5 Ümraniye - İstanbul, Ümraniye • Harita
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
Atatürk Mh. Çam Sokak No:7, İzmir • Harita
İzmir Foça Devlet Hastanesi
Pendik Bölge Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaDoğu Mah. Nevbahar Sokak No:1 (Tavşantepe Metro Durağı Yanı), Pendik • Harita
Pendik Bölge Hastanesi
Gayret Mahallesi İvedik Caddesi No:41, Yenimahalle • Harita
Ankara Özel Ortadoğu Hastanesi
Metroport Busidence Bahçelievler Mh Yanyol Sk No:14/B D:502, İstanbul • Harita
Müjdat Ök Muayenehanesi
Fulya Mah Yeşilçimen Sok. Polat Tower Residence Blok No:12 İç Kapı No:407 Şişli / İstanbul, İstanbul • Harita
Doç. Dr. Kaan Süleyman Irgıt
Bahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:227, Bahçelievler • Harita
Memorial Bahçelievler Hastanesi
Ayazlı Mahallesi, Evkaf Mah. Kumru-Korgan Asfaltı Cad. No:30, Ordu • Harita
Özel Avrasya Medi-Tech Hastanesi
Özel Yeni Hayat Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp Daha fazlaMehmet Akif Ersoy Mahallesi Atatürk Caddesi No:477, Osmaniye • Harita
Özel Yeni Hayat Hastanesi