Ortopedi Ve Travmatoloji, Kumlu, Hatay
Adres: Darüşşafaka, Büyükdere Cd.No:40,Maslak, • Harita
Acıbadem Maslak Hastanesi
Zuhuratbaba Mah, Uğurlu Konakları, Vankulu Sk. No:6 D:B Blok D:1, İstanbul • Harita
Dr. Taner Aksu
Murat Dede Mah. Karcı Yolu Cd. 29 Ekim Bul. No:57, Denizli • Harita
Özel Denizli Tekden Hastanesi
Teşvikiye Mah. Hakkı Yeten Cad. Doğu İş Merkezi Kapı No:15 Kat 7, D:No:16, İstanbul • Harita
SCA CLİNİC
Mimar Sinan Mah, Mimar Sinan Cd. No:72, İstanbul • Harita
Özel Silivri Anadolu Hastanesi
Özel Akademi Meram Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Geriatri, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen Daha fazlaAlavardı Mahallesi.Beyşehir Cad.No:181, Meram • Harita
Özel Akademi Meram Hastanesi
Yenişehir Mahallesi Demokrasi Bulvarı No: 44, İzmit • Harita
Özel Konak Hastanesi
Özel Vital Hospital
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Diyetisyen Daha fazlaDeli Hüseyin Paşa Cd. Şevketdağ Sk. No:2 Bahçelievler, İstanbul • Harita
Özel Vital Hospital
Gözde Sıtmapınarı Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Psikiyatri Daha fazlaİnönü Caddesi Niyazi Mahallesi No:145, Malatya • Harita
Gözde Sıtmapınarı Hastanesi
Fevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10 Üst Kaynarca/Pendik/İSTANBUL, İstanbul • Harita
Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi