Ortopedi Ve Travmatoloji, Kumlu, Hatay

• Özel Koru Sincan Hastanesi

Ortopedi ve travmatoloji, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji

, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Metabolik cerrahi Daha fazla

Akşemsettin Mah. Huzur Sokak No:1, Sincan Harita

Özel Koru Sincan Hastanesi

• Özel Ankara Cerrahi Tıp Merkezi

Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Psikiyatri Daha fazla

Aşağı Öveçler Mahallesi 1332. Sokak No: 15, Çankaya Harita

Özel Ankara Cerrahi Tıp Merkezi

• Halkalı Merkez Mah. Turgut Özal Bulvarı No: 16, Küçükçekmece Harita

Acıbadem Atakent Hastanesi

• Özel Epc Hastanesi

Ortopedi ve travmatoloji, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Nöroloji

, Dermatoloji, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikoloji Daha fazla

100. Yıl Mahallesi Carrefoursa Avm Yanı 85019 Sokak No : 8, Çukurova Harita

Özel Epc Hastanesi

• Namık Kemal Bulvarı No:17-21, Çerkezköy Harita

İrmet Hospital

• Ankara Özel Lokman Hekim Hastanesi Etlik

Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen Daha fazla

Gn.Dr.Tevfik Sağlam Cad.No 119 Etlik, Keçiören Harita

Ankara Özel Lokman Hekim Hastanesi Etlik

• Ankara Asfaltı 6. Km. No:219, Malatya Harita

Gözde Akademi Hastanesi

• 23 Nisan Mahallesi 34 Nolu Sokak No: 35, Gaziantep Harita

Gaziantep Özel Kemal Bayındır Hastanesi

• Teşvikiye Mahallesi Hakkı Yeten Caddesi Vital Fulya Plaza No:23 Kat:2 Oda:4, İstanbul Harita

Akın Uğraş Muayenehanesi

• Büyükdere Cad.No:40 Maslak, İstanbul Harita

Acıbadem Maslak Hastanesi

• Medline Adana Hastanesi

Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Nefroloji, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Metabolik cerrahi Daha fazla

Belediye Evleri Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı No: 234, Çukurova Harita

Medline Adana Hastanesi