Ortopedi Ve Travmatoloji, Kumlu, Hatay
Fulya Mah. Yeşilçimen Sk. No:12/438 Fulya Academy Klinik, İstanbul • Harita
Prof Dr Mehmet Fatih Korkmaz Muayenehane
Özel Atakent Cihan Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaYenişehir Mah. Başak Cad. Özden Sok. No: 33, İzmit • Harita
Özel Atakent Cihan Hastanesi
Özel Meddem Hastanesi
Yüzüncüyıl Mh. Dumlupınar Bulvarı No: 46, Kütahya • Harita
Özel Kütahya Kent Hastanesi
Ataşehir, Kayışdağı Cad. 57/A Küçükbakkalköy, Ataşehir • Harita
Central Hospital Ataşehir (Eren Hastanesi)
Seyitgazi Mah.No:1/1-A Mustafa Kemal Paşa Bulvarı, Melikgazi • Harita
Acıbadem Kayseri Hastanesi
Özel Anatolia Hospital Lara
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Tıbbi onkoloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Acil tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaGüzeloba Mahallesi 2246. Sokak No:9, Muratpaşa • Harita
Özel Anatolia Hospital Lara
Fulya, Polat Tower - Fulya Mah, Uygar Sk. No: 12/409, 34394 Şişli/İstanbul, İstanbul • Harita
Mahir Mahiroğulları Muayenehanesi