Ortopedi Ve Travmatoloji, Kumlu, Hatay
İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi
Sanayi Mahallesi Atatürk Bulvarı No:78, Kocasinan • Harita
Kayseri Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Gaziler Cad. Tepecik, Konak • Harita
İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları Ve Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Çayyolu Mahallesi, 1920. Cadde No:61 Çayyolu, Çankaya • Harita
Özel Medisun Hastanesi
Cemal Sair Sokak No:2 Mecidiyeköy, Şişli • Harita
Özel Çevre Hastanesi
Gölbaşı, Ankara • Harita
Ankara Gölbaşı Şehit Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi
Konuralp, Düzce • Harita
Düzce Üniversites, Tıp Fakültesi, Ortopedi ve Travmatoloji AD.
Güneştepe, Doğanbey Caddesi No:1, Güngören • Harita
Özel Güngören Hastanesi
Manisa • Harita
Doktor Muayenehanesi
Ankara Çukurambar Ufuk Üniversitesi Caddesi No 4 Next Level Loft ofis Binası Kat 16 Daire 45 B, Çankaya • Harita
Ümit Akkoyunlu Muayenehanesi
Dikkaldırım Mah. Çekirge Zübeyde Hanım Cad. No:5, Osmangazi • Harita
Özel Doruk Bursa Hastanesi
Teşvikiye Mah. Hakkı Yeten Cad Aşçıoğlu Plaza No:17 Kat:4 Daire:9, İstanbul • Harita
Muayenehane
Özel Meydan Tıp Merkezi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaKızıltoprak Mahallesi Ali Çetinkaya Cad. Hacı Derviş Apt. No: 129/B, Antalya • Harita
Özel Meydan Tıp Merkezi
Özel Akademi Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen Daha fazlaOvacık Mahallesi D-100 Karayolu No: 22-24, Başiskele • Harita
Özel Akademi Hastanesi
Özel Çorlu Reyap Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Psikiyatri, Jinekolojik onkoloji cerrahisi Daha fazlaKazımiye Mahallesi Sevgi Sokak No:2, Çorlu • Harita
Özel Çorlu Reyap Hastanesi
Kosova Mahallesi Veysel Karani Caddesi Ebru Sokak No: 14, Selçuklu • Harita
Farabi Hastanesi
Özel Yunus Emre Hastanesi
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaMimar Sinan Mah. Otopark Arkası Sk. No:18, Üsküdar • Harita
Özel Yunus Emre Hastanesi
Aşık Veysel Mahallesi Süleyman Demirel Caddesi No:1, Esenyurt • Harita