İstanbul, Ortopedi Ve Travmatoloji
Fulya Mah Yeşilçimen Sok. Polat Tower Residence Blok No:12 İç Kapı No:407 Şişli / İstanbul, İstanbul • Harita
Doç. Dr. Kaan Süleyman Irgıt
Fevzi Çakmak Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi No:9, Pendik • Harita
VM Medical Park Pendik Hastanesi
İbni Sina Kartal Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaAtalar Mahallesi Üsküdar Caddesi No:101, Kartal • Harita
İbni Sina Kartal Hastanesi
Özel Tuzla Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diş hekimi Daha fazlaYayla Mah. Vatan Cad. No: 93, İstanbul • Harita
Özel Tuzla Hastanesi
Özel Pendik Şifa Tıp Merkezi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hastalıkları ve tedavisi Daha fazlaDoğu, Ortanca Cd. No:66/3, 34899, Pendik • Harita
Özel Pendik Şifa Tıp Merkezi
Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaFevzi Çakmak Mah, Tevfik İleri Cd No:105 üstkaynarca, Pendik • Harita
Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik
Bahçelievler mh. izzettin çalışlar cd. no:32 k:3 d:9, İstanbul • Harita
Lütfü Tatlı Muayenehanesi
Sultanbeyli Ersoy Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Ortodonti Daha fazlaFatih Cad.No:175, Sultanbeyli • Harita
Sultanbeyli Ersoy Hastanesi
Özel Akgün Tem Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diş hastalıkları ve tedavisi Daha fazlaMehmet Akif Mah. Kemalpaşa Cad. No:92 İkitelli, Küçükçekmece • Harita
Özel Akgün Tem Hastanesi
İstanbul Cerrahi Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Cerrahi onkoloji Daha fazlaFerah Sok.No:22 Nişantaşı, Şişli • Harita
İstanbul Cerrahi Hastanesi
Özel Asya Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaKüçükköy Meydan 537. Sokak Merkez Camii Karşısı No: 5 Küçükköy, Gaziosmanpaşa • Harita
Özel Asya Hastanesi
Özel Levent Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaOrtabayır Mahallesi Oto Caddesi No: 3 Kağıthane – İstanbul, Kağıthane • Harita
Özel Levent Hastanesi
Özel Medar Ataşehir Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaKayışdağı Mahallesi Raci Caddesi No:1 İstanbul, Ataşehir • Harita
Özel Medar Ataşehir Hastanesi
Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar, İstanbul • Harita
İstanbul Medipol Mega Hastaneler Kompleksi
Halkalı Merkez Mah. Turgut Özal Bulvarı No: 16, Küçükçekmece • Harita
Acıbadem Atakent Hastanesi
Altunizade Mahallesi Yurtcan Sokak No:1, Üsküdar • Harita
Acıbadem Altunizade Hastanesi
Merkez, Kaptanpaşa Mahallesi Okmeydanı Kavşağı, Darülaceze Cd. No:14, Okmeydanı Şişli/Şişli/İstanbul, İstanbul • Harita
Şişli Kolan İnternational Hospital
Gebze Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bakırköy Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bağcılar Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Daha fazla (13)İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları