Ortopedi Ve Travmatoloji, Bahçelievler, İstanbul
Memorial Bahçelievler Hastanesi
Op. Dr. Serdar Turgut
Bahçelievler, Begonyalı Sokağı No: 7/1, • Harita
Özel Aile Hastanesi
Bahçelievler Mahallesi, E-5 Karayolu / Kültür Sok No:1, 34180,, İstanbul • Harita
Özel Safa Hastanesi Yenibosna
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaZafer Mahallesi Gümüş Sokak No:9-11, Bahçelievler • Harita
Özel Safa Hastanesi Yenibosna
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Diş hekimi Daha fazlaÇobançeşme Mah. Fatih Cad. Okul sok no:2 Yenibosna, Bahçelievler • Harita
Bahçelievler Devlet Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaKocasinan Merkez Mahallesi Karadeniz Cad. No:48, İstanbul • Harita
Bahçelievler Devlet Hastanesi
Deli Hüseyin Paşa Cd. Şevketdağ Sk. No:2 Bahçelievler, İstanbul • Harita
Özel Vital Hospital
Bahçelievler Merkez Mehmetçik Sok. Kat Plaza No:109-110, İstanbul • Harita
Prof. Dr. Hüseyin Botanlıoğlu Muayenehanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Aile hekimliği Daha fazlaAdnan Kahveci Bulvarı No:137 Siyavuşpaşa Mah., İstanbul • Harita
Adnan Kahveci Bulvarı No:137 Siyavuşpaşa Mah., İstanbul • Harita
Sadi Konuk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Bahçelievler Semt Polikliniği
Bahçelievler Mahallesi, E-5 Karayolu / Kültür Sok No:1, 34180, İstanbul • Harita
Fizyoterapi Sağlık Hizmetleri
Ortopedi ve travmatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Fizyoterapi ve rehabilitasyon
Bahçelievler Merkez, Kültür Sok., E5 Yolu No:1, Bahçelievler • Harita
Fizyoterapi Sağlık Hizmetleri
Uzm. Dr. Kurtuluş Emrem
Ortopedi ve travmatoloji
Çobançeşme Mahallesi Sanayi Caddesi No:44, Nish İstanbul Residence D Blok, Kat:13, Daire 152, İstanbul • Harita
Kurtuluş Emrem Özel Muayenehanesi
Op. Dr. Mehmet Halis Çerçi