Ortopedi Ve Travmatoloji, Beykoz, İstanbul
Elmalıkent Mahallesi, Adem Yavuz Cad. No:1, Ümraniye • Harita
Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Kıbrıs Kolan British Hospital
Ortopedi ve travmatoloji, Alerji hastalıkları, Nefroloji
, Beyin ve sinir cerrahisi, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Diyetisyen, Diş hekimi, Akupunktur Daha fazlaAtatürk Caddesi No:13 Eski Girne Yolu, Lefkoşa • Harita
Kıbrıs Kolan British Hospital
Barbaros Mahallesi Veysi Paşa Sokak No : 14, Üsküdar • Harita
İstanbul Üsküdar Devlet Hastanesi
Özel Çamlıca Erdem Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Metabolik cerrahi Daha fazlaAlemdağ Yanyolu Cad. No:36, Ümraniye • Harita
Özel Çamlıca Erdem Hastanesi
İstinye Cd. No:98, Sarıyer • Harita
İstanbul Sarıyer İstinye Devlet Hastanesi
Alemdağ Cad. Sezer Sk. No:3-5 Ümraniye - İstanbul, Ümraniye • Harita
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
Özel Hisar Çamlıca Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi Daha fazlaNamık Kemal Mah. Cengiz Topel Cad. No-90, İstanbul • Harita
Özel Hisar Çamlıca Hastanesi
North Clinics
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hastalıkları ve tedavisi, Metabolik cerrahi Daha fazlaOrtaçeşme Mahallesi Çayır Caddesi No: 178, Beykoz • Harita
North Clinics
İçerenköy Mahallesi Hastane Yolu Sokak no:102-104, Ataşehir • Harita
Yeditepe Üniversitesi Hastanesi
Rumeli Hisarı Caddesi No: 62 Baltalimanı, Sarıyer • Harita
İstanbul Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi
Barbaros Mahallesi Veysi Paşa Sokak No : 14, Üsküdar • Harita
İstanbul Üsküdar Devlet Hastanesi