Ortopedi Ve Travmatoloji, Eyüp, İstanbul
Özel Bayındır Hastanesi İçerenköy
Mürsel Debre Muayenehanesi
Özel Medilife Çapa Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Nöroloji
, Dermatoloji, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi patoloji Daha fazlaMillet Cad. No: 125 Çapa, Fatih • Harita
Özel Medilife Çapa Hastanesi
Özel Avrasya Hospital
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Tıbbi onkoloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Diyetisyen, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi Daha fazlaBeştelsiz Mahallesi Seyitnizam Caddesi 101. Sokak No:107, Zeytinburnu • Harita
Özel Avrasya Hospital
İstanbul Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Romatoloji
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Fizyoloji, Pratisyen, Tıbbi ekoloji ve hidroklimatoloji, Psikiyatri Daha fazlaEski Londra Yolu, Bahçelievler • Harita
İstanbul Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Yeşilbağlar Mahallesi No:20 Ofis Kat:15 Daire: 70 Pera Plaza, • Harita
Mehmet Turan Kardaş Muayenehanesi
Avusturya Sen Jorj Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaBereketzade Medresesi Sok. No: 7 Bereketzade Mah., Beyoğlu • Harita
Avusturya Sen Jorj Hastanesi
Hakan Gürbüz Muayenehanesi