Ortopedi Ve Travmatoloji, Konaklı, Konak
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaGazi Bulvarı No:56/58 Çankaya, İzmir • Harita
Kent Alsancak Tıp Merkezi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Algoloji, Diyetisyen, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaKıbrıs Şehitleri Cad. No:140 Alsancak, İzmir • Harita
Kent Alsancak Tıp Merkezi
Mimar Sinan Mah. Ali Çetinkaya Bulvarı No:61 D:1 Zeynep Apt., İzmir • Harita
Muayenehane
Özel Sağlık Hastanesi
İzmir Özel Doğa Tıp Merkezi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Psikiyatri Daha fazlaİnönü Cad. Basın Sitesi Mahallesi No: 471/A, İzmir • Harita
İzmir Özel Doğa Tıp Merkezi
Gaziler Cad. Tepecik, Konak • Harita
İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları Ve Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Arap Hasan, İnönü Cd. 275 A, İzmir • Harita
Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi , Hatay Hizmet Binası
ismetkaptan mahallesi, Sezer Doğan 1374) sokak, Terhan han No 20, Kat5 Daire 10, Konak • Harita
Haluk Berk Muayenehanesi
Bahariye Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi No:39-B, Karşıyaka • Harita
Metropol Zübeyde Hanım Tıp Merkezi
Özel Menemen Yaşam Tıp Merkezi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Halk sağlığı Daha fazlaTülbentli Mahallesi Adnan Menderes Cad. No:58/B, İzmir • Harita
Özel Menemen Yaşam Tıp Merkezi
Doktor Muayenehanesi