Yenimahalle, Ortopedi Ve Travmatoloji
Kent Koop Mah 1868. Sok, Batıkent Blv. No:15, Yenimahalle, Ankara • Harita
Medical Park Ankara Hastanesi
Özel Deva Tıp Merkezi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Geriatri, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen Daha fazlaAyvalı Mahallesi Ayvalı Caddesi No: 113/B Etlik, Keçiören • Harita
Özel Deva Tıp Merkezi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaDemetevler Mahallesi Vatan Caddesi No:81, Yenimahalle • Harita
Yenimahalle • Harita
Kızılırmak Mah. 1450. Sokak No: 9/13 Ulusoy Plaza Çukurambar, Ankara • Harita
Hakan Selek Muayenehanesi
Özel Büyük Ortadoğu Tıp Merkezi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon
, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Diyetisyen Daha fazlaTepealtı Mahallesi İvedik Cad. No:338/A, Ankara • Harita
Özel Büyük Ortadoğu Tıp Merkezi
Ankara Hastanesi Yenimahalle Semt Poliklinikliği
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Adli tıp, Aile hekimliği Daha fazlaİvedik Cad. Aşık Çelebi Sok. Yenimahalle Semt Polikliniği, Ankara • Harita
Ankara Hastanesi Yenimahalle Semt Poliklinikliği
Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim Araştırma Hastanesi Etlik Polikliniği
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kalp ve damar cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği Daha fazlaHalil Sezai Erkut Cad. Etlik, Ankara • Harita
Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim Araştırma Hastanesi Etlik Polikliniği
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nörolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Psikiyatri, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaYeni Batı Mah. 2026. Cad. Batıkent, Yenimahalle • Harita
Demetevler Mahallesi Vatan Caddesi No:81, Yenimahalle • Harita
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk onkolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaDemetevler 12. Cad., Yenimahalle • Harita
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Çocuk romatolojisi Daha fazlaGayret Mahallesi İvedik Caddesi No:41, Yenimahalle • Harita
Yeni Batı Mah. 2026. Cad. Batıkent, Yenimahalle • Harita
Ankara Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları