Psikiyatri Randevusu
Psikiyatri Randevusu
gö...e
Osman hocayı tanımamış olsaydım şuan hayatta olmayabilirdim. Yaşadığım her gün dua ediyorum kendisine, özellikle hastalarına ayırdığı vakit ve güzel sohbetiyle beni tekrar hayata bağladı.
se...
Hastasıyla olan iletişimi ve güler yüzü ile yalnız görmek bile insanın moralini düzeltiyor, 1 yıla yakın süredir tedavi alıyorum ,hayata dair hiç bir umidim kalmadigi bir zamanda tedaviye başladık,şimdi hiç hissetmediğim kadar iyi hissediyorum kendimi, iyi ki varsınız Osman hocam...
ak...l
Ben de buradaki yorumlari okuduktan sonra merak icinde gitmistim.bi kere oyle guleryuzlu pozitif bir insan ki,kapidan girince insan mutlu oluyor.dunya tatlisi,insana insan oldugu icin deger veren,hastasini onemseyen,mukemmel biri.guven verici,insan onun yaninda rahatlikla tum dertlerinden ariniyor.egolari yok,bazen hatta cogu zaman kendinden fedakarlik ederek bakiyor hastalarina,bazen dusunuyorum hic mi yorulmuyor,hic mi kizmiyor,sıkılmıyor bu yogunluktan,dertlerden diye...sanirim ben uzun uzun yazabilirim,isin ozu harikadir kendisi,onunla karsilastigim icin cok cok mutluyum ve bana kendimi degerli hissettirdigi icin mutesekkirim.iyi ki varsiniz doktor bey:)
mi...r
Çok sabırlı, çok güleryüzlü, insanı çok önemseyen, çok ilgili, çok çalışkan, çok gerçek.. Dolayısıyla bizler de çok şanslıyız.
gü...n
Osman beyi tanıdığım ve hastası olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Gerçekten mükemmel bir doktor. Böyle doktorların varlığını bilmek çok güzel. Kendisine mesleğinde başarılar diliyorum.
ka...n
5 SENEDİR KENDİSİNE MUAYENE OLUYORUM KENDİSİYLE KONUŞMAK BİLE BENİ TEKRAR HAYATA BAĞLIYOR AĞRILARIMI BİLİYOR ÇARESİZLİĞİMİ BİLİYOR AMA BAANA HAYATIN YİNEDE YAŞAMAĞA DEĞER OLDUĞUNU HİÇ YORULMADAN ANLATIYOR ONUN O GÜLER YÜZÜ HİÇ AMA HİÇ SOLMASIN BİR DOKTOR BENCE BÖYLE OLMALI SAYGI VE SEVGİYİ HEP HAK ETMELİ.
mi...r
osman hoca ailemizin doktoru :) ben dahil ailemden 8 kişi gidiyor osman hoca diyince akan sular durur annnem o kadra metettiki görmek farz oldu gittim ve hastası oldum
me...t
Benim doktorum osman hocam hastalarına karsı cok iyiii onunla konusdugunuzda bile iyi hissediyosunuz tek problem randevu alamyozzz hocam cok iyidrrr inann bu konularda doktor cok önemliii osman hocam bu isin uzmanı güldane
Hasta
Ben şahsen tanımıyorum ama ailemden birkaç kişi gitti ve kendilerini o kadar methettilerki bende görmüş kadar oldum nerdeyse.Kendisinden o kadar memnun kalmışlarki bende en kısa zamanda tanışmak istiyorum.
fa...a
iyi bir hekim iyiki öyle bir dr tanışma fırsatı buldum gerçekten hastasıyla ilgilenmesi mükemmel.
Osman Ağa Önal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Osman Ağa Önal, Psikiyatri. Size Osman Ağa Önal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikiyatri Randevusu, Normal Randevu.
Osman Ağa Önal adresi nerede?Osman Ağa Önal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Göztepe, Tepegöz Sk. Nural Köşkü Konutları D:No:41/1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Osman Ağa Önal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Osman Ağa Önal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Osman Ağa Önal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Osman Ağa Önal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Osman Ağa Önal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Osman Ağa Önal hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Osman Ağa Önal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler