Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Preoperatif Değerlendirme
Robotik Cerrahi
Sezeryan Doğum
e....r
Dr beyle bugün 2 li tarama testi için tanıştık çok tatlı dilli herseyi en detayıyla anlatan bir hekim kendisine ve asistanına cok tesekkur ederim yolumuza bundan sonra Osman beyle devam edicem
ay...u
17 yıl önce doğum doğumda karşılaştık başkasını hastası olmama ragmen doğumunu nöbetçi olmasından dolayı Osman bey yaptırmıştı iyikide o yaptırmış ilgisi alakası çok iyiydi sorunlu bir doğum yapmama rağmen beni hiç korkutmadan o muhteşem enerjisi ve güler yuzluluyle rahtlatmisti oğlumu kurtarmıştı 4 yıl ardan sonra ikinci bebeğim için gittiğimde hala hatırlıyor olmasi ayrı bir güven vericiydi
ha...a
Bebek isteği ile gitmiştim bir hormonum yüksek çıktı ve beyninizde tümör olabilir dedi. Burnunuzdan çekip alırlar tümör varsa dedi. Şok oldum mr a girdim günlerce ağladım. Tahmini doğruydu fakat bence yaklaşımı hoş değildi. Daha pozitif bir yaklaşım beklerdim. İnsan kadın doğum doktoruna gidiyor beyninde tümör olduğunu öğreniyor bu durumda doktorun biraz daha benim psikolojimi önemsemesi gerekirdi diye düşünüyorum. Doktor olarak bilgisi yüksek olabilir ama yaklaşım olarak ben memnun kalmadım benim gibi insan ilişkilerine önem verenlere tavsiye etmiyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
şi...ş
BEN SİZE ÇOK TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUM HOCAM sizin sayenizde çok iyi doğum gerçekleştirdim çok problemli bir hamilelğim vardı ama şuan 8 yaşında bir oğlum var ve sezeryan olduğum halde doğum yerim hiç belli bile değil size çok minnettarım teşekkürler hocam
se...n
sizin sayenizde yağmurumu kucağıma aldım sağolun..sizinle tekrar iletişime geçmek istiyorum ama şuan neredesiniz bilmiyorum..siteye giren arkadaşlardan rica ediyorum osman beyle iletişim halinde olanlar lütfen paylaşsın..
fu...a
gerçekten süper birisi onun sayesinde bir kadının yaşayabileceği en büyük mutluluğu yaşadım (Annelik)
Osman Alparslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Osman Alparslan, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Osman Alparslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Normal Randevu, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi.
Osman Alparslan adresi nerede?Osman Alparslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ilıca Mahallesi Mithatpaşa Caddesi No:125 Narlıdere
Adresine gitmek zorunda kalmadan Osman Alparslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Osman Alparslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Osman Alparslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Osman Alparslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Osman Alparslan hangi dilleri konuşuyor?Osman Alparslan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Osman Alparslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Osman Alparslan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Osman Alparslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Osman Alparslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Osman Alparslan hangi sigortaları kabul ediyor?Osman Alparslan, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Osman Alparslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
İzmir Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziemir Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Urla Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Aliağa Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (11)Narlıdere bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Narlıdere bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Narlıdere bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Narlıdere bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Narlıdere bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Narlıdere bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Narlıdere bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Narlıdere bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Narlıdere bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Narlıdere bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Narlıdere bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Narlıdere bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Narlıdere bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Narlıdere bölgesinde Gulf Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Narlıdere bölgesinde Chubb European Group kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Narlıdere bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları