Şirinevler Mahallesi Alpaslan Caddesi No: 1, Karabük
mu....
5 ay önce annem geçirmiş olduğu kaza nedeniyle humerus uç kırığı teşhisi konulup Osman ARIKAN tarafından alçıya alınıp 5 aydır takibi yapıldı kontrollerinde iyiye gittiği söylenip son kontrolde tedavinin başarısız olduğu söylendi yaşadığımız hayalkırıklığı ve annemin çektikleri kaldı.başa döndük Osman ARIKAN hocaya buradan teşekkür ediyorum ilgisizliği ve hastayı 5 aydır oyaladığı için umarım vicdanı rahattır...
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
si...n
ben kastamonudan sinan ben 2013 te çapraz bağlardan ameliyat oldum ve çok memnunum önceden çok agrılarım vardı ama şu anda allahıma çok şükür hepsi doktorum osman bey sayesine bitti.osman bey den allah razıolsun . arkadaşlar tavsiye ederim.
fa...h
Sagolsun doktorum
Osman Arıkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Osman Arıkan, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Osman Arıkan adresi nerede?Osman Arıkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şirinevler Mahallesi Alpaslan Caddesi No: 1 Karabük
Adresine gitmek zorunda kalmadan Osman Arıkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Osman Arıkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Osman Arıkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Osman Arıkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Osman Arıkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Osman Arıkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Osman Arıkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.