Bahçelievler Mahallesi, Bağlar Caddesi, No:107, Bu Yapı Centrum İş Merkezi, Sakarya
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Bebek Uyku Danışmanlığı
Çocuklarda Öfke, Stres ve Korku Yönetimi
e....)
Çocuğumda telefon ve tablet bağımlısıydı. Sosyalleşemiyordu. 2-3 seans gittik. Çok faydasını gördük. Ama yakın olmadığı için farklı bir uzmana yönlendirdi. Her aşamada yanımızda oldu. Çocuğumda değişiklikler var. Herkesin gitmesi gereken bir uzman. Müthiş birisi. Gözlemlemesi çok iyi. Uyarım eksikliği vardı. Dediği her şey çıktı. Keşke burada olsaydı onunla devam ederdik. Konusuna çok hakim. Çocuklara karşı inanılmaz enerjisi var. Çok memnun kaldık kendisinden.
a....)
Oğlumda hiperaktivite bozukluğu vardı ve hırçındı. Osman Bey çocuğumun problemlerini çözdü. Nasıl davranmamız gerektiğini bize anlattı. Çok büyük sorunlar yaşamadık. Oğlum okulda akademik olarak da başarı sağladı. Çok iyi bir uzman. Kendisini dikkatli bir şekilde dinlerim. Söylediği her şeyi önemserim çünkü çok faydasını gördük. Osman Bey çok değerli birisi. Memnunuz kendisinden.
y....)
Oğlum için başvurduk. Kendisinden son derece memnunuz. Allah razı olsun, seanslar sayesinde çok güzel ilerledik. Oğlum kendisiyle çok mutluydu. Oğlumda dikkat eksikliği vardı, olumlu sonuçlar aldık. Çocuklara karşı yaklaşımı süper. Harika bir insan.
ar...z
Osman hocayı anlatmaya kelimeler yetmeyebilir benim nazarımda hayatımıza dokunduğu için oğlum da bende çok şanslıyız oğlumda akran uyumsuzlukları hiperaktivite bozuklukları ve birçok sorun yaşamıştık bir çok yere başvursak ta sonuç alamamıştık Osman hocanın tedavisi ile kısa süre sonra hem akademik olarak hemde psikolojik olarak gözle görülen düzeyde değişiklikler ve olumlu şeyler yaşandı akranlarıyla uyumsuzlukları oyunlara katılımları son derece iyiye gitti ve aile olarak da eşimle beni bu süreçte çok motive edip sakin kalmamızı ve bu durumun geçici olduğu noktasındada aşırı derecede kaygımızı azalttı ..Aydınlattığınız her hayat size umut ışığı olsun...
m...
Kendisine oyun terapistimizin önerisiyle ulaştık. Oğlumda sosyal gelişim problemi vardı ve Osman Bey'le etkili seanslarımızla kısa sürede yaşadığımız problemleri çözdük. Sadece oğlumuza değil, bizim ebeveynlik sürecimize de çok önemli katkıları oldu. Yanlış bildiğimiz, farkında olmadığımız, göremediğimiz şeyleri birlikte düzelttik. Daha verimli oyun oynamayı öğrendik. Kendisini sosyal hayatımda da herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. İyi ki hayatımıza dokunmuş diyoruz.
f....c
Çocuğumuz üç yaşındayken göz teması azlığı, dürtüsellik ve bazı davranış problemleri için Osman Bey'le görüşmeye başladık. Samimi, anlayışlı ve bence anne babalar için en önemlisi çözüm odaklı bakış açısıyla bizi de motive edip eğitim sürecine katılmamızı sağladı. Sürecimiz boyunca çocuğumun dikkatinde, masa başı oturma süresinde ve iletişiminde artış oldu. İşini severek yapan insanlarla karşılaşmak çok umut verici.
ö....s
2 yaş çocuğumun gelişiminde risk olduğu için bir uzman arayışına girdim. Bir arkadaşımın önerisi ile Osman beye ulaştım. Kendisi gerçekten çok donanımlı ve deneyimli bir uzman. Bizi çok güzel yönlendirdi. Çocuğumla gerçekten ilgilendi. 2 yaş gelişimsel riski olan çocuğuma Floortime uygulandı, seanslara katıldık, etkileşim içinde öğrendik ve şu anda yaşamımıza sorunsuz devam ediyoruz. Mutlaka yolunuzun kesişmesi gereken doğru bir adres. Eğer bir uzman arayışınız varsa gönül rahatlığı ile Osman Beyi önerebilirim.
Osman Ayrancıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Osman Ayrancıoğlu, Çocuk Gelişimi. Size Osman Ayrancıoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, DIR Floortime, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Otizme Erken Müdahale, Zihin Kuramı, Çocuk ve Bebek Uyku Danışmanlığı, Çocuk Gelişim Testi, Oyun Terapisi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi.
Osman Ayrancıoğlu adresi nerede?Osman Ayrancıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Mahallesi, Bağlar Caddesi, No:107, Bu Yapı Centrum İş Merkezi Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Osman Ayrancıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Osman Ayrancıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Osman Ayrancıoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Osman Ayrancıoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Osman Ayrancıoğlu hangi dilleri konuşuyor?Osman Ayrancıoğlu ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Osman Ayrancıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Osman Ayrancıoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Osman Ayrancıoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Osman Ayrancıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Osman Ayrancıoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Osman Ayrancıoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.