İstanbul Psikanaliz Derneği bünyesinde bulunan formatör psikanalistten kendi analiz sürecimden geçmekteyim. Dinamik psikoterapi anlayışına göre terapi süreçlerimi devam ettirmekteyim.
Güncel olarak dinamik psikoterapi eğitimlerini takip etmekte ve İstanbul Psikanaliz Derneği ve bünyesine bağlı diğer derneklerin eğitimlerine fırsat buldukça katılmaktayım.
2010-2011 yılları arasında Robert Koleji ve Üsküdar Amerikan kolejinde kısa staj deneyimlerim mevcuttur.2012 yılından bu yana profesyonel olarak lise, ilkokul, ortaokul ve Bilsem gibi kurumlarda çeşitli iş tecrübelerimin yanında danışanlarım ile terapi süreçlerine de devam etmekteyim. Yetişkin danışanlar ile bireysel psikoterapi, ergenler üzerinde çalışmaktayım.
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Online Danışmanlık ve Yüz Yüze
Anne Baba Ayrılığı
a...
Osman hocayla seansımdan gerek güler yüzü gerek akademik bilgileri gerekse güven verici duruşuyla çok memnun kaldım. Duygu karmaşası yaşadığım için başvurdum. Seanslarıma hayat boyu devam etmek isterim. Kesinlikle tavsiye ederim.
m...
Osman Beye arkadaşlarımın tavsiyesi sonucu ile ulaştım. Osman Beyle güzel bir iletişim kurduk. Sorunlarımın asıl kaynağını görmeme yardımcı oldu. Bundan sonraki bakış açımın ne olması gerektiği ile ilgili düşüncelerimi değiştirdi. Çok istifade ettim kendisinden. Tavsiye ederim.
h...
Osman Bahçeci alanında uzman, donanımlı işini sevgiyle yapan bir uzman. Depresyonla alakalı yardım alıyorum. Kendisinden aldığımız hizmetle hayatımızda olumlu değişimler oldu. Tavsiye ederim.
b...
Uzmanımızla eşimle yaşadığım problemler hakkında görüştüm. Süreçten memnun kaldım. Çevreme de tavsiye ettim.
e...
Kaygı bozukluğu sebebi ile başvurdum. Bir arkadaşım tavsiye etti. Memnun kaldım. Herkese öneririm.
u...
Kendisine arkadaşlarımın tavsiyesi ile ulaştım, ufak şiddette depresyon sebebiyle başvurdum. Gayet verimli seanslar oldu, yaşadığım sorunlara farklı bir bakış açısıyla yaklaşmamı sağlayarak sorunlarımın üstesinden gelebileceğimi anlama yardımcı oldu, kesinlikle memnun kaldım.
n...
Arkadaşım referansı ile ulaştım. Çocuğumla olan ilişkimden dolayı destek almak için başvurdum. çok memnun kaldım. Çevreme tavsiye ederim.
i...
Osman Bahçeci'den sosyal medya aracılığıyla haberdar oldum. Tükenmişlik ve kaygı sebebiyle desteğe ihtiyaç duyuyordum, yolumu kaybetmiş gibiydim. Osman Hoca'nın yaklaşımını oldukça profesyonel buldum. Kendimde fark etmediğim şeyleri fark ettiren soruları, kapsayıcılığı ve iyi bir dinleyici olduğu için memnun kaldım. Alanına hakim biri olduğu ilk görüşmeden anlaşılıyor.
y...
Osman beye depresyon tanısı ile gitmiştim. Çok verimli geçti. Kendisinden çok memnun kaldık. Kesinlikle tavsiye ederim.
a...
Tanıdığımın önerisiyle ulaştım. Anksiyete sebebiyle başvurdum. Çok ilgili ve anlayışlı yaklaştı. Süreçten çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.
Osman Bahçeci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Osman Bahçeci, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Osman Bahçeci tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Randevu, Online Terapi, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Yetişkin Terapisi, Anne Baba Ayrılığı.
Osman Bahçeci adresi nerede?Osman Bahçeci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ekinoba İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Osman Bahçeci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Osman Bahçeci uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Osman Bahçeci isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Osman Bahçeci, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Osman Bahçeci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Osman Bahçeci tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Osman Bahçeci hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Osman Bahçeci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.