Özellikle ilgilendiği alanlar;
-Zirkonyum kronlar
-Porselen dolgular
-Estetik diş dolguları
2.İmplant
3.Kanal tedavisi ve kanal tedavisi yenileme (retreatment)
4.Cerrahi diş çekimleri
Avenue İstanbul Cumhuriyet Mah. D-100 Karayolu cad. A Blok No: 48 Kat: 1 D: 54 Beykent Büyükçekmece, İstanbul
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Özel Osman Çengel Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cerrahi İmplant
Çıtçıtlı Protezler
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
tu...k
Çok başarılı bir hekim işinde profesyonel kanal tedavisi için gittim çok başarılı
me....
Tavsiye üzerine gittim.Yillardir diş problemi çekiyorum keşke daha önce kendisini tanımış olsaydım.Zirkonyum yaptırdım ve çok kısa bir sürede güzel bir sonuç elde ettim.Eli gerçekten hafif ve işinde çok iyi bir doktor.Tum süreci bilgilendirdi.
f.....
Dişlerime kaplama yaptırdım, doktorun ilgisinden ve tedavi sürecinden memnun kaldım, herkese tavsiye ediyorum.
si...m
24 sene içerisinde düşmeyen süt dişlerimin yerine iki adet implant yaptırıyorum. Osman Bey İmplantları 1 günde ve kısa süre içerisinde taktı. 7. Gün sonunda dikişlerim alındı ve geçici dişler için ölçü alındı. Çok titiz ve özenli çalışıldı. Bu süreçte aklıma takılan ve sormak istediğin her konuda Osman Bey yardımcı oldu. Önümde 2.5 aylık bir süreç var fakat ben şuan ki süreçten memnunum
ru...e
Osman Bey ve ekibinden gerçekten çok memnun kaldım. Tedavime olan yaklaşımı ve işinde ki titizlik şahaneydi,
Yirmilik dişimi çektirdim çok ağrısız geçti ve çok ilgililerdi
a....r
Gayet sabırlı bir yaklaşımla iki çocuğumun dişlerini çekti doktorumuz. Tertemiz bir klinik memnun ayrıldık
h....d
Kızımın dolgu tedavisi için başvurduğumuz ve beklentimizin üzerinde memnun kaldığımız bir doktor. Gerek tecrübesi gerek ilgisi bizi fazlasıyla memnun etti. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
di...y
12.10 tarihinde Osman Çengel diş sağlığı kliniğinde muayene sonrası dolgu işlemi yaptırdım. Çok steril bir ortam var. Osman hocam 4 tane dolgumu çok az acı ile yaptı.Muayeneden işlem bitimine kadar olan süreçte güvenli bir yaklaşım içerisindeydi.
gö...l
Osman Bey işinde hem çok bilgili, hem çok ilgili bir hekim. İmplant yaptırdım. Hem ailemi hem arkadaşlarımı kendisine gönül rahatlığıyla yönlendiriyorum. Elinize, emeğinize sağlık Osman hocam.
r....
Birkaç ay önce eşim zirkonyum kaplama işlemi yaptımış ve çok memnun kalmıştı.
Ben de onun tavsiyesi ile dolgu ve diş temizliği işlemi yaptırdım. Eli çok hafifti ve güleryüzlüydü . İşinde uzman ve ilgili bir hekim.
Osman Çengel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Osman Çengel, Diş Hekimi. Size Osman Çengel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Dental Anestezi, Diş Beyazlatma, Diş Dolgusu, Kök Kanal Tedavisi, Lokal Anestezi, Tam Diş Protezi, X-Ray, Kanal Tedavisi, İmplant.
Osman Çengel adresi nerede?Osman Çengel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Avenue İstanbul Cumhuriyet Mah. D-100 Karayolu cad. A Blok No: 48 Kat: 1 D: 54 Beykent Büyükçekmece İstanbul
- Beylikdüzü İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Osman Çengel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Osman Çengel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Osman Çengel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Osman Çengel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Osman Çengel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Osman Çengel tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Osman Çengel hakkında ne düşünüyor?Toplam 57 hasta / danışan, Osman Çengel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri