2022 eylül ayında yürüdüğüm zaman sol kalçamda ağrıların oluşmasıyla birlikte yaşadığım şehirde geçmiş zamanda kullandığım kortizon sebebiyle avasküler nekroz teşhisi koyuldu.Yapılan tedaviler pek ağrılarımı dindirmediği için 2023 Ocak ayında İstanbul'a geldim ve Osman Bey ile tedaviye başladık.Tedavim sırasında bana hastalıkla alakalı bilgiler verdi ,yapmam gerekenleri çok açık bir şekilde anlattı kısacası kafamdaki bütün soru işaretlerini yok etti.Yaklaşık 1 seneyi aşkın süredir tedavi oluyorum belirli aralıklarlarla kontrolleri hiç aksatmadan devam ediyorum.2 gün önce ki kontrolümde iyileşme döneminde olduğumu,oradaki ödemin azaldığını ve cerrahi bir operasyona gerek olmadığını söyledi.Hastaya karşı hoşgörüsü ve sabrı için minnettarım.
er...
Dr osman çimen ve muhteşem ekibine Ne kadar teşekkür etsem az iyiki varsınız hocam.Geçirmiş olduğum kalça protezi ameliyatından kısa süre sonra eskisi gibi ayaktayım ilgisi alakası ve cerahlığı müthiş teşekkürler hocam uzun zaman boşuna çektiğim ağrılardan beni yeniden hayata döndürdünüz .
tu...a
Gerçekten isinin ehli bir insan.oglumu goturmustum.kucucuk cocuga saygisi ilgisi kendisine hayran biraktiriyor.Hastalarina deger veriyor ve teshis ve tedavileri mukemmel
ku....
Kendisi gerçekten çok mütevazi ilgili ve samimi bir insan ,tacir gibi değil ihtiyaca göre tedavi yöntemleri uygulayan günümüzde az bulunan doktorlardan biri teşekkür osman hoca.
fa...ç
Osman çimeni tanıdığım için çok şanslı hissediyorum kendimi hiç terddüt etmeden ona ameliyat oldum ve çok memnun kaldım.çok teşekkür ederim size osman bey iyiki varsınız....
sü...r
OSMAN ÇİMEN; çok iyi bir hekimdir.
me...n
Çok ilgili ve mütevazi bir hekim. İnsanlara gerçekten çok saygılı...
Osman Çimen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Osman Çimen, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Osman Çimen adresi nerede?Osman Çimen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Baltalimanı Mah. Balta Limanı Hisar Cad. No:62 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Osman Çimen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Osman Çimen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Osman Çimen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Osman Çimen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Osman Çimen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Osman Çimen hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Osman Çimen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları