Gebizli, 1116. Sk. No:4, Muratpaşa, Antalya

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Gmb
Gebizli, 1116. Sk. No:4, Muratpaşa, Antalya

Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Özel Akdeniz Sağlık Vakfı (ASV) Yaşam Hastanesi

1987 yılında Konya’nın Seydişehir ilçesinde doğdu. İlköğrenimi Seydişehir Merkez İlköğretim Okulu’nda, liseyi Seydişehir Mahmut Esat Anadolu Lisesi’nde tamamladı. 2005 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne başladı ve 2011 yılında mezun olup Burdur Devlet Hastanesi’ne pratisyen hekim olarak atandı. Ağustos 2012’de Akdeniz Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı’nda araştırma görevlisi olarak uzmanlık eğitimine başladı. Mayıs-Haziran 2017’de Gelenkchirurgie Orthopadie Hannover/Almanya’da artroskopi (ön/arka çapraz bağ, omuz artroskopisi), osteotomi ve diz/kalça artroplastisi üzerine Fellowship programına katıldı. 24 Ağustus 2017’de Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı olduktan sonra Kasım 2017’de Yüksekova Devlet Hastanesi’ne atandı. Şubat 2019’da Elmalı Devlet Hastanesi’nde göreve başlayan Dr. Osman Civan Ekim 2019’da Dr. Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmaya hak kazanarak Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde göreve başladı. Akdeniz Üniversitesi’nde Ortopedik Onkoloji üzerine çalışmalarına devam eden Dr. Osman Civan 2020 Eylül ayında Dr. Öğretim üyesi ünvanını ve Temmuz 2021’de de Doçentlik ünvanını almaya hak kazandı. 2021 Mayıs- Haziran sürecinde 1 ay boyunca Marmara Üniversitesi’nde Ortopedik Onkoloji üzerine çalışmasının ardından Dr. Osman Civan 2021 yılında 2 ay süreyle İtalya’da Padova Üniversitesi’nde Prof. Pietro Ruggieri ile birlikte Ortopedik Onkoloji üzerine olan çalışmalarına devam etmiştir. Mayıs 2023’te Akdeniz Üniversitesi’nden ayrılan Dr. Osman Civan kendi muayenehanesini açtıktan sonra Ocak 2024 itibariyle Özel Akdeniz Sağlık Vakfı (ASV) Yaşam Hastanesi'nde hizmet vermeye başlamıştır.

Y
Konum: Özel Akdeniz Sağlık Vakfı (ASV) Yaşam Hastanesi Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Geçirmiş olduğum bir trafik kazası sonrasında omuz bölgemin çeşitli kemiklerinde parçalı kırıklar nedeniyle başka bir doktor tarafından tedavi altına alındım. Yaklaşık 7-8 ay sonra kolumu hiç kıpırdatamıyor ve omuz, boyun, göğüs ve kol bölgelerinde şiddetli ağrılar nedeniyle geceleri uyuyamıyordum. Yakın arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine Doc. Dr. Osman CİVAN tarafından muayene edildiğimde bana yapılan geçmiş uygulamaların artı ve eksilerini detaylı bir şekilde anlattı. Yine yapılması gereken tedaviler ve süreçlerini çok iyi bir şekilde aktardı. Çok acele yeniden ameliyat sürecimizi başlattık. Tüm aşamalarda hasta doktor ilişkisini zirvede tutarak tüm sorunlarımızı mümkün olan en kısa sürede tamamladık. Ülkemizin yetiştirdiği başarılı doktorlarımızın olduğunu görmek ve deneyimlemek gurur verici. Yolu açık olsun, başarılarının devamını diliyorum.

Konum: Özel Akdeniz Sağlık Vakfı (ASV) Yaşam Hastanesi Diğer

Sağ el serçe parmak ucunda iş kazası sebebiyle doku kaybı yaşadım doktorumla hastahanenin acil servisinde tanıştık ve yakından ilgilendi muayene sonrasında mikro cerrahi ameliyatı olması gerektiğini detaylı bir şekilde anlattı ve ertesi gün ameliyatı sorunsuz bir şekilde yaptı öncesinde fazla ümidim yoktu çünkü doku kaybı fazlaydı ama ameliyattan sonra şuan eskisinden farkı yok diyebilirim elinize sağlık hocam...

Konum: Özel Akdeniz Sağlık Vakfı (ASV) Yaşam Hastanesi Kırık Cerrahisi

Merdivenden düşüp ayak bileğimi kırdım. Hayatım boyunca ameliyat olma korkum vardı ve ayağıma baktığımda tek söylediğim şey lütfen ameliyat olmayayım diye bağırmaktı. Araştırmalarımız sonucunda Osman hocayı bulduk. Gecenin 2 si evinden kalkıp geldi ve ilgisi tecrübesi sayesinde tüm korkularım ortadan kayboldu. Ödemden dolayı 2 kere ameliyat olmam gerektigini söyledi. İkinci ameliyatıma nasıl gülerek ve heyecanla gittigimi bilemezsiniz. Her şeyi ince eleyip sık dokuyan ve yenilikçi tedavileri her zaman takip eden doktorumuz sayesinde bu süreci atlattık. Pansumanlarımı bir kere bile hemşirelere bırakmayıp hep kendisi yaptı. Pazar günü olsa bile ailesiyle gelip kontrollerini,pansumanı yapıp öyle gidiyordu. Şu an tedavimin 3. Ayındayım ve eskisi gibi yürüyüp normal hayatıma devam ediyorum. Böyle durumlarla karşılaşan ortopedi için herkese tavsiyem Osman hocadır.

Konum: Özel Akdeniz Sağlık Vakfı (ASV) Yaşam Hastanesi Artroskopik Cerrahi

2 yıl önce erkek arkadaşımın düşmesi sonucunda omzu çıkmıştı ve bu şekilde uzun süredir çıkmaya devam etti artık günde 2 3 kez çıkmaya başladı ve Dr. Osman Bey’e muayene olduk kendisi bir çok tetkik yaparak inceledi Mr tomografi ve grafi ile ve bize ameliyatın her ince detayına kadar ayrıntılı bir şekilde anlattı bize çok güven verdi ve çok ilgilendi sonrasında ameliyat günümüzü aldık arkadaşım ameliyatına girdi ameliyat biter bitmez Osman Bey hemen beni aradı nasıl geçtiğine dair bilgi verdi ve kaç kez vizite gelip kontrol etti çok ilgilendi gerçekten harika bir hekim

Konum: Özel Akdeniz Sağlık Vakfı (ASV) Yaşam Hastanesi Omuz Yırtıkları Tedavisi

Osman Hocam yaklaşık 1 ay önce babamın sağ omuz yırtığı tedavisini yaptı.Ameliyat öncesi, ameliyatı ve sonrasında ki bütün süreçlerde gerekli açıklama ve ilgiyi bizlere gösterdi.Aklımızda soru işareti bırakmadı babamın durumu gayet iyi kendisinin ellerine sağlık.

Osman hocaya sağ ayak bileğimde bulunan yumrudan söz etmiştim, muayene sonucunda schwannoma olabileceğini düşünerek görüntülü kontroller istedi. Hocanın düşündüğü gibi schwannoma (sinir kılıfı tümörü) olduğu ortaya çıktı. İleride sinir hasarına yol açmaması adına bana elektrik çarması hissi ve ağrı yaşatan bu yumruyu başarılı bir ameliyat ile aldı. Tedavimin üzerinden 1 ay geçti ve normal hayatıma bu ağrıdan kurtularak geri döndüm. Kendisine ve hastalarına sağlıklı bir hayat diliyorum, emekleri ve süreçteki bilgilendirici yaklaşımı çok iyiydi.

Z

OSMAN HOCAM GERÇEKTEN DALINDA ÇOK NADİR VE ENDER RASTLANAN HARİKA HOCALARDAN BİRİDİR 20" YAŞINDA,Kİ OĞLUMUN KEMİK TÜMÖRÜ İÇİN GİTTİM VE KAÇ ŞEHİR VE KAÇ HASTANE GEZDİM VE O, KADAR KORKUTTULAR Kİ ALLAH KORUSUN SAKAT KALIR GÖTÜRÜN BURADAN DİYE BİR ANNE OLARAK KİMSENİN YAŞAMASINI İSTEMEM RABBİM KİMSEYİ EVLADIYLA SINAMASIN ÇOK KORKTUM AMA İNANIN RAST GELE TESADÜFEN DENK GELDİM VE İYİ Kİ RASTLAŞMIŞIM İYİ Kİ DENK GELMİŞİM İYİ Kİ KENDİNİ TANIMIŞIM GERÇEKTEN MÜKEMMEL BİR İNSAN MÜKEMMEL BİR DOKTOR ANLAYIŞI NEZAKETİ DAVRANIŞI HASTALARA YAKLAŞMASI VE KONULARA OLABİLDİĞİNCE ÇOK GÜZEL BİR ŞEKİLDE AÇIKLAMASI YANİ NE DİYEBİLİRİM Kİ GERÇEKTEN HERKESE ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM DALINDA ÇOK NADİR GÖREBİLECEĞİMİZ ENDER DOKTORLARDAN BİR TANESİDİR YANİ NE SÖYLESEM AZDIR AMA GERÇEKTEN ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN İYİ Kİ VARSINIZ HOCAM

Ö
Konum: başka bir yer Diğer

Ben Osman civan hocama kemik tümörü ameliyatı oldum.daha önceki gittiğim doktorlar bırakın ilgilenmeyi bendeki tümörü bile farkedemediler.Osman hocam daha kapıdan girer girmez anladı tümörü kendisine bundan sonraki kariyerinde başarılar dilerim

I

5,5 yaşındaki oğlumun kol dirseğindeki parçalı kırık için gittik. İlk günden itibaren güler yüzü ve ilgisi bizi çok mutlu etti. Zor bir ameliyat olmasına rağmen çok başarılı geçti. Emeğinize yüreğinize sağlık.. minnettarız...

Konum: Özel Akdeniz Sağlık Vakfı (ASV) Yaşam Hastanesi Kemik Doku Tümörleri Tedavisi

Bir trafik kazası sonucu tesadüfen öğrendiğimiz oğlumun ayak bileğindeki kemik tümörüyle tanıştık. Araştırmalarımız ve tavsiyeler üzerine Osman Civan hocama başvurduk. Acabalarla gittiğimiz ameliyat ve iyileşme sürecinde Osman hoçamızdan çok memnun kaldık. Kendisi alanında gerçekten çok deneyimli ve ilgili. Değerli hocamızın emekleri bizim için çok kıymetlidir.