Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Şehit Gaffar Okan Caddesi No: 11/A, Başakşehir
fu...k
Çok kibar anlayışlı, güler yüzlü bir insan ve hekim ve çok tecrübeli iyi ki tanımışız öncelikle kardeşim ameliyat oldu ve ameliyattan sonra hiç bir şikâyeti kalmadı. Tanı ve tedavi sürecinde bilgilendirmesi çok iyi. Daha sonra Babamın mide sorunu vardı çok güzel ilgilendi. Teşekkür ediyoruz kendisine. Allah yolunu açık etsin herkese tavsiye ediyoruz.
be...r
Dr.Osman Deniz Çulcu öncelikle güler yüzü hastalarına ilgisi ve samimiyeti için binlerce teşekkür.Anneme bugüne kadar özel hastaneler de acı içinde yapılan kolonoskopi işlemini hiçbir şey duymadan yapan doktor...İyi ki bulmuşuz sizi Allah size uzun sağlıklı ömürler versin. Muhteşem bir cerrah kesinlikle tavsiye ediyorum.
ha...n
mükemmel bir hekim
Osman Deniz Çulcu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Osman Deniz Çulcu, Genel Cerrahi.
Osman Deniz Çulcu adresi nerede?Osman Deniz Çulcu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Şehit Gaffar Okan Caddesi No: 11/A Başakşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Osman Deniz Çulcu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Osman Deniz Çulcu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Osman Deniz Çulcu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Osman Deniz Çulcu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Osman Deniz Çulcu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Osman Deniz Çulcu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Osman Deniz Çulcu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.