şa...i
Hocamızdan Allah razı olsun,benim kızım 16 yaşında evimizin 3.katından aşağı düştü beyin kanaması,omurga ve diğer bölgelerinde kırıklar vardı acil olarak ambulans buraya getirdi durumu ciddi olduğu için Adana'dan ve Ankara'dan prof. Hocalarla görüştüm ama görüştüğüm prof. Hocalarımız Osman hocamızın çok kaliteli ve başarılı olduğunu ona guvenmemi söylediler bizde kızımızı önce Allah'a sonra hocamıza emanet ettik hocamız tecrübesiyle kızımla en güzel şekilde ilgilendi.Kizimin durumu şu anda iyi ve daha iyiye doğru gidiyor.Osman hocamızdan ve hastasını kardeşi gibi görüp ilgilenen hocalardan allah razı olsun.
Osman Dönmez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Osman Dönmez, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Osman Dönmez adresi nerede?Osman Dönmez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Savrun Mah. 2. Cad. No:23 Osmaniye
Adresine gitmek zorunda kalmadan Osman Dönmez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Osman Dönmez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Osman Dönmez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Osman Dönmez bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Osman Dönmez ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Osman Dönmez hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Osman Dönmez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.