Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Lokal Anestezi
Tam Diş Protezi
X-Ray
gü...
Osman evren beye herşey için çok minnadtar kaldım 2,5 aylık süreçte her seferinde ilgisini esirgemeden çaba harcayarak diş implant ve porselen kaplamalarımı yaparak beni ve eşimi güzel gülüşlere kavuşturdu Gültekin Özbel
de....
Yıllardır korkup aldıramadığım dişimi iki üç dakika gibi bir sürede hiç canımı yakmadan dikişiyle her şeyiyle halletti. Operasyon sırasında ve sonrasında her şeyi net bir şekilde açıkladı ve rahatlattı. Çok ilgili bir hekim kendisine buradan da teşekküe etmek istedim. Güvenerek dişlerinizi emanet edebilirsiniz
mi...r
Karşılaştığım en profesyonel ve en iyi doktorlardan birisi. Her duruma hakim her şeyi açıklıyor tüm ailem adına kendisine teşekkür ediyorum
Osman Evren Çelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Osman Evren Çelik, Protetik Diş Tedavisi. Size Osman Evren Çelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Lokal Anestezi, Ağız Koruyucusu, Lazerli Diş Bakımı, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Bakımında Lazer Tedavisi, Tam Diş Protezi, Diş Köprüsü, Kısmi Protez(Diş), Diş Bakımı, X-Ray.
Osman Evren Çelik adresi nerede?Osman Evren Çelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Pirimehmet Mah. 1724 Sok.No:1 Isparta
Adresine gitmek zorunda kalmadan Osman Evren Çelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Osman Evren Çelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Osman Evren Çelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Osman Evren Çelik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Osman Evren Çelik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Osman Evren Çelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Osman Evren Çelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.