Yrd. Doç. Dr. Osman Gözkün, Özel Vital Hospital'da hizmet vermektedir.

Yapı Kredi Sigorta

Güneş Sigorta + 9 daha fazla

Kolonoskopi

Laparoskopik Apendektomi

Laparoskopik Cerrahi +1 daha fazla

Meme Biyopsisi

Konum: Özel Vital Hospital Diğer

Yillardir farkli tedavilerle sonuc alamadigimi Osman hocamiz 2-3 gunluk kontrol ve tahliller sonucunda teshis koydu. Inanilmaz guler yuzlu herseyi detayiyla aciklayan bir hocamiz. Kapali Safra kesesi ameliyat oldum sayesinde agrisiz ve sorunsuz bir donem gecirdim. Emekleriniz icin, guler yuzunuz icin tum hastalara boyle ozenli davrandiginiz icin tekrar tesekkurler hocam. Sayenizde artik siskinliklerimden kurtuldum

Alanında başarılı ve etkin bilgi düzeyine sahip olmakla birlikte, her an yardimci olabilmek adina çaba sarfedebilecek ve tedaviyi olumlu yönde huzurla sonuçlandirabileceginiz nadir doktorlardandir. Tedavi sürecindeki ilgisi ve doğru bilgi aktarimi sizinde içinizi rahatlatacaktir. Kendi sürecim de böyle bir doktor ile tanışmak benim için bir şansti. Bu şansı sizde yakalayın

Telefon numarası doğrulandı

müthiş iyi bir doktor, tedavinizde huzuru ve guveni hissedebilirsiniz. herrsey cok yolunda gitti, tesekkürler osman bey.

Ş
Telefon numarası doğrulandı

operasyonun çok başarılı gerçekleşip ameliyat sonrasınında da sorun yaşamamız ayrıcamhasta ve hasta yakınlarını psikolojik olarak rahatlatması takdir edilecek davranışlardandır kesinlikle tavsiye ediyoruz

Telefon numarası doğrulandı

hastalarına gereğinden daha fazla ilgi göstermektedir.Doğru, güvenilir ve çok net açıklamalar yaparak hastalarını rahat bir tedavi süreci sağlamaktadır.