Çocuk Cerrahisi Randevusu
Çocuklarda Kabızlık
Çocuklarda Kaka Kaçırma
Çocukluk Çağında Kanser Cerrahisi
d...
Çocuğum epispadias hastasıydı. 6-7 kez ameliyat oldu ancak başarılı olmadı. Hakan hocamı sürekli aynı hastanede olduğumuz için tanıyordum. Son ameliyatı kendisi yaptı ve gayet başarılı sonuç aldık. Çocuğumda ve ben de gayet memnunuz, bezleniyordu ondan da kurtulduk. Çevreme de hocamı tabii ki de tavsiye ederim.
a....
Dr Hakan bey ile bır tanıdık aracılığıyla tanıdık. Oğlum 15 yaşında,hipospadias ve pipide eğrilik şikayeti ile kendısıne basvurduk. Amelıyat sürecini detaylı bir şekilde bize anlattı. Hem anne baba olarak hem ogluma güven veren konuşmasıyla kafamızdaki soru işaretlerini giderdi ve Agustos 2024 te amelıyatını gerceklestırdik. Ameliyat sonrası gelip detaylı bır sekılde bıze amelyatın nasıl gectıgını ve surecın nasıl olacagını anlattı başarılı bir operasyon sonrası anne ve baba olarak Dr Hakan beyin bizim kadar mutlu oldugunu gördük.suan evdeyız ve haftalık telefon konusmalarını amelıyat sonrası seyırlerı tam anlamıyla doktorumuzla beraber gecırdık. Dr Hakan bey den Allah razı olsun. Bu hastalığı olan cocuklarımızı gonul rahatlıgıyla Hakan bey e göturmenizi tavsiye ediyorum.
d...
Dr. Hakan Bey ile tanışmamız aslında tam olarak bir rastlantı. Biz hemotoloji ve onkoloji hastayız. Kızım 2017 doğumlu. Karın bölgesinde tümör olduğu anlaşıldı ve ameliyat edilmesi gerektiğine karar verildi. Ameliyatımızı Hakan Bey yaptı. Bizimle konuşması, ilgisi içimizi biraz da ameliyatı riskli buluyorlardı. Çünkü tümör omuriliğine gelmişti. Hakan Bey elinden geleni yaptı ve tümörü tamamen temizledi. Önce Allah'ın, sonra Hakan Bey'in sayesinde inşallah başka tedavilere gerek kalmayacak. Olsun, rahatlattı tamamen. Çocuğumuzun psikolojisini de düşünerek hareket etti.
m....b
Oğlumun laparoskopik reflü ameliyatını çok başarılı bir şekilde yaptı ameliyat öncesi ve sonrası çok ilgi gösterdi hakan bey görüşmelerimiz devam ediyor eğer bir çocuk cerrahi arayışı içindeyseniz hiç tereddüt etmeden hakan beyi tercih edebilirsiniz bizim iyiki yolumuz kesişti süreci çok güzel geçirdik herşey yolunda
a...
1 ay önce 6 yaşındaki oğluma meckel divertikülü tanısı konulmuştu. Tamamen tesadüf eseri Hakan Kocaman hocama yönlendirilmemizle tanışmış olduk. Bize yaklaşımı, güler yüzü ve engin bilgisi sayesinde kendisine güvenmemizi sağladı. Ameliyat günü korkularımız olduğu halde sorunsuz bir süreçle anlatmamıza vesile oldu. Nokta atışı bir ameliyat ve sonrasında uyguladığı tedavi sayesinde 6 günde bizi taburcu etti. Gerek cerrahi servisi, asistan doktorumuz ve ekibin olmazsa olmazı hemşireleri sayesinde sağlığımıza kavuştuk. İyi ki tanımışız Hakan hocayı. Gözünüz kapalı çocuklarınızı emanet edebilirsiniz. Her zaman güzellikler onları bulsun.
i...
Hakan Hoca'ya bir tanıdığımız vasıtasıyla ulaştık oğlum da hipospadias vardı onun ameliyatı için başvurduk. Görüşmemiz olumlu geçti bizi çok rahattı ameliyat konusunda da gerçekten çok ilgili bir doktor hastane işlemleri olsun ameliyat işlemleri olsun hepsiyle çok yakından ilgilendi ameliyat sürecimiz de iyi geçti bir gece hastanede yattıktan sonra taburcu olduk ama hep telefonla irtibattaydık. Bir sene sonra kontrole getirdiğimde hiçbir sorun olmadığını söyledi çünkü bizim durumumuzda genelde bir kaç ameliyat gerekiyor ve tekrarlama durumu oluyormuş biz öyle bir şey yaşamadık tek seferde halloldu Hakan Hocam sayesinde.
Çocuğumun böbreğinde genişleme vardı. Hakan hocayı tavsiye ettiler. Hocamız bizimle çok ilgilendi. Gerekli tetkikleri yaptıktan sonra bizimle olacakları konuşarak ameliyat kararı aldığını söyledi. Sorunsuz bir ameliyat geçirdik. Şu anda ameliyat sonrası 6 ay geçti. Böbreğinde genişleme geçti.
fe...e
Oğlumuzun sünnetini doktorumuz Osman Hakan Kocaman yaptı. Çok araştırdık ve bu süreçte iyi uzman bir doktorun olmasını istedik . İyi ki yollarımız kesişti ve tanıdık doktorumuzu. Bu süreci cok iyi bir şekilde atlattık. İlgisi, yaşayacaklarımızı detaylı bir şekilde açıklaması oğlumuza ve bizlere olan yaklaşımı içten ve sıcaktı. Gönül rahatlığıyla evladımızı doktorumuza emanet ettik.
r....b
Hakan hoca , 4 aylık Hirschsprung hastası olan Hamza bebeğimizi başarılı bir ameliyatla sağlığına kavuşturdu. Yakın ilgisi , profesyonel bilgisi ve mükemmel bi ekibi var. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
h...
Yemek borusu ayrık doğdu bebeğim. Hakan hoca bebeğimizi çok güzel ameliyat etti. Bebeğim şimdi iyi çok şükür. Hakan hocadan çok memnunuz. Kesinlikle tavsiye ederim.
Osman Hakan Kocaman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Osman Hakan Kocaman, Çocuk Cerrahisi. Size Osman Hakan Kocaman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Cerrahisi Randevusu, Randevu, Sünnet, Çocuklarda Baş Ve Boyun Cerrahisi, Boşaltım Sistemi Ve Üreme Organlarına Ait Cerrahi, Yenidoğan Cerrahisi, Abdominal Laparoskopi, Çocukluk Çağında Kanser Cerrahisi, Sindirim Sistemi Cerrahisi, Solunum Sistemi Cerrahisi.
Osman Hakan Kocaman adresi nerede?Osman Hakan Kocaman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Topkapı Mahallesi Turgut Özal Caddesi No:118 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Osman Hakan Kocaman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Osman Hakan Kocaman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Osman Hakan Kocaman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Osman Hakan Kocaman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Osman Hakan Kocaman hangi dilleri konuşuyor?Osman Hakan Kocaman ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Osman Hakan Kocaman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Osman Hakan Kocaman tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Osman Hakan Kocaman hakkında ne düşünüyor?Toplam 31 hasta / danışan, Osman Hakan Kocaman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Osman Hakan Kocaman hangi sigortaları kabul ediyor?Osman Hakan Kocaman tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Cerrahları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları