Karaciğer Kan Testleri
Multiple myeloma
OTOLOG KÖK HÜCRE NAKLİ
Subkütan Enjeksiyon
a....k
Yaptırdığım kan testinde bazi değerlerimin yüksek olduğu ve iyi bir hematoloji doktorunun değerlendirme yapması istenince Prof. Dr. Osman İlhan ile yollarımız kesişti. İyiki de kesilmiş. ama hoca bütün birikimi, tecrübesi ve olgunluğu ile her şeyi o kadar güzel anlattı ki tedirginliğimiz bir nebze azaldı. Hemen tedavi süreci başladı, kısa sürede hocanın öngördüğü her şey ortaya çıktı. Artık tedirginliğimiz hiç kalmadı dersem yeridir. Tedavimiz devam ediyor. Kan değerlerimiz öngörülen takvime göre düştü.
ya...r
Lenfoma teşhisi nedeniyle uzun araştırmalar sonucu burdaki yorumlar ışığında Osman Hocam’ a gittim, iyiki gitmişim, muhteşem bir hoca, hastasına önce moral veren, sonra da üstün bilgisini konuşturan Osman Hocam, sağlıklı ve çok güzel ömürler yaşasın ki herkesi iyileştirsin, Osman Hocayı anlatmaya kelimeler yetmez, iyiki varsın Hocam, sonsuz teşekkürler.
ay...
Öncelikle herkese selam annem uzun zamandır kilo kaybi yaşıyordu 3 fakülte gezdik en son Mds dendi lakin Osman hocamızı bulduk Allah'ım ondan razı olsun annemin tanısı Mds degilmis ilaç yazdı şuan İyi şükür.Hocamiz gerçekten büyük bir üstat bizi büyük bir sıkıntıdan kurtardı Rabbim hayırlı uzun ömür versin.Hematolojik sıkıntınız varsa önce osman hocayı tavsiye ederim.
Hasta
1 ay önce kardeşimi kanser şüphesiyle osman hocaya getirdik muayenesine gittiğimizde hepimiz ölü gibiydik duyacaklarımız bizi fazlasıyla korkutuyordu çünkü kardeşimin ciğerinde 10 cm kist vardı ve kan değerleri aşırı yüksekti ilk doktorumuz lenfoma kanserinden şüphelenmişti. osman hoca tahlillerimize bakar bakmaz bizim sorunumuz kan dedi ve öyle de oldu hastalığımız aml akut lösemiymiş ben Osman hocayı 1 saat içinde araştırıp buldum ve kardeşimi apar topar memleketten Ankara’ya getirtmiştim.biz osman hocanın yanından ayrılırken hayata dönmüştük enerjisi, bilgisi,tecrübesi inanılmaz. İyiki dedim osman hocayı Allah karşımıza çıkardı.kardeşimin çok kısa sürede neredeyse lösemili hücreleri yok denecek kadar azaldı şuan kemoterapinin 2. Küründeyiz daha sonra ilik nakli yapılacak ama benim kalbim o kadar rahat ki iyi ki osman hocayı tanıdık o gerçekten Türkiye için büyük bir şans Allah başımızdan eksik etmesin lösemi teşhisi konan hastalar tereddüt etmeden osman hocaya gelsinler o benim için bir doktor değil ben de kardeşimde onu bir baba gibi görüyoruz şefkati ilgisi bilgisi o kadar güzel ki iyi ki varsınız osman hocam Allah ayağınıza taş değdirmesin
z....n
Sayın Hocam'a babamın lenfoma rahatsızlığı için gittik. Sayın Hocamin bilgi birikimini vb burada takdir etmek ona saygısızlık olur düşüncesindeyim. Fakat kendisinin dostça yaklaşımı, güler yüzü, entellektuel birikimi ve hasta ve hasta yakınlarına güven veren yaklaşımı sayesinde bizim için korkunç gelen bu hastalığa daha soğuk kanlı bakmayı öğrendik. Ağlamaklı girdiğimiz muayenesinden yüzümüzde gülümseme ve büyük bir umutla ayrıldık. Umuyorum ki bu kadar pozitif ve güzel bir insanla tedavimiz en güzel şekilde devam edecek..Sağolsun varolsun değerli Osman Hocamız.Saygilarimla.Zumrut Nazik
f....d
Eşim kronik miyeloproliferatif hastası (KMPH) tedavisi için daha önce birkaç doktora gittik sonuç alamadık , Ankara da yaşayan arkadaşlarımızdan Osman hocamızın ismini aldık, çözüm arıyorduk, Kahramanmaraş dan Ankara ya özel polikliniğine gittik biraz da hüzünlüydük bu süreçte bizi teselli etti, süreci anlattı, ilgisi alakası bizi memnun etti bu hastalığı tedavi edeceğini söyledi, tedavi süreci şuan çok şükür sağlıklı olarak devam ediyor sayesinde kolay atlatıyoruz sayın Osman hocama teşekkürlerimi sunarım, alanında eşsiz bir insan Allah razı olsun. Sağ olsun var olsun İnşallah.
zü...
Biz eşimin tüm kan değerlerinin düşmesi sonucu Sivas’tan hocama ulaştık. Sivas’ta bi türlü muhattap bulamadık ve çok korkuyorduk.Tavsiye üzerine hocama ulaştık ve iyiki ulaşmışız öncelikle bizi sakinleştirip hemen kemik iliği biyopsisi yaptırdı.Bizim sonucumuz mds çıktığı halde kan değerlerinin yükselmesiyle raporun geçersiz olduğunu söyledi ve en az bizim kadar mutlu oldu. Bence en önemlisi bi doktorun sizin korkularınızı tedirginliğinizi anlaması hocam bizi çok rahatlattı her gittiğimizde içimize umut doldurdu iyikii varsınız muhterem hocam sizin gibi mücevherlerin ışığına çok ihtiyaçımız var…
h....k
Haziran 2021 de babama multipl miyelom tanısı kondu. Bir tanıdığımız vasıtasıyla Allah karşımıza osman ilhan hocayı çıkardı. 5 ay kadar kısa sürede babam sağlığına kavuştu. Kendisine çok tsk ederim. Kendini bilime adamış hastalarına faydalı olmak için gecesini gündüzüne katmış bir insan. Iyiki varsin hocam.
ş....a
Hodgkin Lenfoma hastalığı tedavisiyle , yüce rabbim karşımıza Osman ilhan hocamızı çıkardı şükürler olsun . 3 aylık tedavi süreci ardından eşim sağlığına kavuştu. Gerçekten alanında iyi bir bilim insanı . Ne yapacağı konusunda o kadar dikkatli işinde o kadar disipli rahat bir insan ki. Hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Allah ondan razı olsun .
f.....
Annem KML oldugu anlaşıldıktan sonra 2 sene Boyumca düzgün tedavi aradık.?Ben google da yorumlara bakarak hocamı buldum ve tedavi başladıktan 3 ay sonra annem eski haline döndü 3 ayda bir gördügümüz kontrollerleden sonra annem dahada rahatladı .Annem allahtan sonra saglıgını osman ilhan hocama borçlu size minnettarız allah razı olsun.
Osman İlhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Osman İlhan, Hematoloji, İç Hastalıkları. Size Osman İlhan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ana(Antinükleer Antikor), Dgk(Dışkıda Gizli Kan) Testi, Hemaferez, Karaciğer Kan Testleri, Kemik İliği Transplantasyonu(Periferik Hematopoiet, Lenfaferez, Subkütan Enjeksiyon, Mezenkimal Kök Hücre, Normal Randevu, multiple myeloma.
Osman İlhan adresi nerede?Osman İlhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Mah. Güniz Sokak N:48/5 Çankaya Ankara
- Tıp Fakültesi Caddesi Abidinpaşa Mamak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Osman İlhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Osman İlhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Osman İlhan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Osman İlhan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Osman İlhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Osman İlhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Osman İlhan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Osman İlhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 311 hasta / danışan, Osman İlhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Hematologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Hematologlar