Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
a ...ş
Telefon numarası doğrulandı
12.10.2020 tarihinde cift tarafli varikosel ameliyati oldum osman hocam gercekten isinin ehli süper bir karakter muhtesem. bir doktor ilgi ve alakasindan dolayi kendisine cok teşekkür ederim şükranlarımı sunarim iyi ki varsiniz hocam basarilarinizin devamini dilerim.
ha...a
27.11.2019 tarihinde Prof.Dr. Osman İNCİ Hocama varikosel nedeniyle belden aşağı lokal anesteziyle ameliyat oldum kendisi ve ekibi çok iyi ayrıca gece nöbetçi hemşire Hülya hanımada ilgi ve alakasından dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum herkese tavsiye ederim.
Osman İnci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Osman İnci, Üroloji.
Osman İnci adresi nerede?Osman İnci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kocasinan Mah. Muammer Aksoy Cad. Edirne
Adresine gitmek zorunda kalmadan Osman İnci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Osman İnci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Osman İnci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Osman İnci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Osman İnci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Osman İnci hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Osman İnci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar