Botulinum Toksini Enjeksiyonu
Prematüre Retinopatisinde Göz Muayenesi
Preoperatif Değerlendirme
Şaşılık Tedavisi
i̇...
Yaklaşık 7 yıldır kızımın gözünde kayma olduğu için şaşılık problemi yaşıyordu. Bir kaç kere botoks yapıldı ardından Osman Melih Hocama bir Dr tavsiyesi sonucunda ulaştık. Yaptığı muayenede bir yada iki gözünden operasyon yapılabileceğini söyledi. İki gözünden de operasyon yaptı ve çok şükür ki gözündeki şaşılık sorunu düzeldi. Sadece ameliyat açısından değil, muayene, hastayla iletişim ve cerrahi sonrası takipte de ilgisi çok iyiydi. Allah kimseye yaşatmasın ama aynı rahatsızlığı yaşayan insanlar rahatlıkla Melih Hocama başvurabilir. Sonsuz sevgi ve saygılarımızla..
ön...u
Osman Melih Hocama kardeşimin şaşılık sorunu ile ilgili ulaştık. Yaptığı muayenede gözüne önceden yapılan müdahale olduğunu ve bu müdahale öncesinde çekilmiş bir kaç fotoğrafını mutlaka görmek istediğini belirtti. Fotoğrafları getirdiğimizde inceledi ve önceki müdahaleden dolayı bir veya iki operasyon yapılabileceği konusunda bize bilgi verdi. Çok şükür ki tek operasyonla gözdeki şaşılık sorunu düzeldi. Osman Melih Hocam gibi mesleğini yürekten icra eden hekimlerimiz baştacımızdır. Sonsuz sevgi ve saygılarımızla.. İyi ki varsınız Hocam
Önder Köroğlu
j.....
Annemin iki gözde katarakt tespitinin ardından kendisi bir cok konuda tedirgin ve korkular taşımakta iken osman melih ceylan hocamızın titiz muayenesi olumlu bilgilendirme ve yaklaşımları neticesinde annem kolay ikna oldu ve yapilan cerrahi müdahalesi cok olumlu geçti ve gayet memnun kaldı. Son ana kadar kararsiz bir hastadan cok memnun kalmis mutlu bir sonuca ulaştırdığıniz icin size minnettarız degerli hocam. Annem sizin guven veren durusunuz ve mükemmel cerrahi mucadeleniz sonucunda ameliyattan bir gun sonra bile bizi şaşırtacak olumlu tepkiler verdi. Hepsi sayenizde. Varliginiz bize guven veriyor. Her zaman var olun ve bizim gibi size ihtiyaç duyanların güvencesi olun. Yurekten minnettarız
Prof. Dr. Osman Melih Ceylan
Bu güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Sağlıklı ve mutlu günler dilerim.
ha...a
Gözümde yıllardır var olan içe kayma problemi için gerçekleştirdiği cerrahi tedaviden çok memnunum. Problemim onun sayesinde çözüldü. Sadece ameliyat bağlamında değil; muayene, hastayla iletişim ve cerrahi sonrası takipte de ilgisinden dolayı mutluyum. Aynı problemi yaşayan insanlar gönül rahatlığı ile kendisine başvurabilir. Saygılarımla
öncelikle Osman Melih Ceylan hocama saygılarımı sunarım. 10 tane doktor gezdim gözümdeki probleme değerli hocamdan başkası çözüm bulamadı Allah kendisinden razı olsun ameliyatımı özen ve titizlik çerçevesinde yaptı şuan göz sağlığıma kavuştum.
mu...
Kesinlikle tavsiyemdir. Katarakt ameliyatından çok korkuyordum fakat değerli hocam prof dr Osman Melih Ceylan ile tanıştıktan sonra korkumdan eser kalmadı Hekimliğine söyleyecek söz zaten yok aklınıza gelebilecek tüm soruları siz sormadan daha detaylı izah eden anlatan bıkmadan sıkılmadan siz sordukca tekrar eden biri. Bunun yanı sıra insani yaklaşımı paha biçilemez. ALLAH razı olsun
çi....
8 yıl önce Osman Melih hocayla tanıştık kızımda 6 aylıktı ve muayene ederek 4.sinir felci teşhisi koydu boyunda sağa eğme şeklinde şaşılık devam etti iki yaşına basıncada Osman Melih hocam ameliyatı gerçekleştirdi boyundaki eğikliği tamamen ameliyat sabahı gözle görülecek şekilde düzeldi şaşılık az miktarda devam etti.Osman hoca şehir değiştirince başka bı doktorla devam ettik iki sene sonra bı ameliyat daha olduk ama o doktorun yaptığı yanlış ameliyat sonucunda baş pozisyonu tekrar oluştu ve şaşılık arttı.Bizde tekrar Osman hocayi aradık ve yanına geldik yanlış ameliyat sonucu oluşan komplikasyonlarla tedaviye devam ettik sağolsun hayır demeden bizimle ilgilendi uzun bir gözlemle detaylı tetkiklerle üçüncü ameliyata karar verdi ve 10 temmuzda bizim için mucizenin kapısını açtı kızımın boynundaki egiklik tamamen gözlerindeki şaşılıkta belirli düzeyde düzeldi.6 aylıkken başlayan yolumuz 8 yaşında Osman Melih hocamın bilgisi ve tecrübesiyle aydınlandı.Osman hocama teşekkür ederiz.
ze...ğ
Şehir dışından gelecek ve muayene olacaksanız kesinlikle tereddüt etmeyin Ben Mersin´den gelip hem muayene hem ameliyat oldum bu süreçte doktorum Osman Melih Bey çok ilgilendi ve yardımcı oldu daha önce de birçok kez bu alanda [ŞAŞILIK] doktora gittim fakat ameliyat noktasına gelemedim, kendisi hem çok bilgili hem de oldukça güvenilir ve yetenekli bir doktor gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.Ameliyat sürecinden hiç korkmanıza gerek yok oldukça rahat atlatılıyor.
Osman Melih Bey ve tüm ekibindeki herkese çok teşşekür ederim.
mü...m
İki kez şaşılık amelyatı oldum, Gerçekten doğru bilgilendirme , doğru teşhis ve çok çok basarılı amelyatlar geçirdim.Hastalarıyla olan iletişimi ilgilenmesi , bizzat takip ve bilgi aktarımi mükkemmel bir hekim ve şahsiyet.Hocamıza çok tesekkür ediyorum , iyiki varsınız .
e....t
Kızım Tahire Buğlem’in her iki göz içinde Şaşılık ameliyatı olduk, içtenlikle ve samimiyetle bilgi aktarımı ve ameliyatı için çok teşekkür ederiz, hakkınızı helal edin lütfen hocam
Osman Melih Ceylan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Osman Melih Ceylan, Göz Hastalıkları. Size Osman Melih Ceylan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Botulinum Toksini Enjeksiyonu, Erg(Elektroretinografi), Glokom Ameliyatı, Görme Alanı Testi, Görsel Uyarılmış Potansiyeller(Vep) Testi, Katarakt Ameliyatı, Prematüre Retinopatisinde Göz Muayenesi, Preoperatif Değerlendirme, Şaşılık Tedavisi, Multifokal Göz İçi Lensleri.
Osman Melih Ceylan adresi nerede?Osman Melih Ceylan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aşağı Eğlence Altındağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Osman Melih Ceylan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Osman Melih Ceylan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Osman Melih Ceylan hangi dilleri konuşuyor?Osman Melih Ceylan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Osman Melih Ceylan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Osman Melih Ceylan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Osman Melih Ceylan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Osman Melih Ceylan hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Osman Melih Ceylan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Altındağ bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Altındağ bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Göz Doktorları