(Detaylı ultrson için gittim )Aşırı samimi güler yüzlü sempatik biri. Kapıdan içeri girer girmez oluşan atmoster cok hoştu ilk gebeliğim olmasına rağmen sanki yıllardır tanışıyormuşuz ve doktorum oymuş gibi hissettim. Cok detaylı ve güzel bir üslupla anlaşılır dilde konuştu. Ben cok memnun kaldım herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim . Tekrar mutlaka gitmek isteyeceğim bir doktordur
su...z
Op. Dr. Osman Nuri Özyurt, saygı değer doktorum. 30 yaşında ilk gebelik yaşadım ve 9 ay boyunca aynı doktoruma gitmeye devam ettim. Kendisi mükemmel bir doktor. Sayesinde çok rahat. Ve mükemmel bir hamilelik geçirdim diyebilirim. Gerek açıklayıcı konuşmaları gerekse ne yapmamız konusunda vermiş olduğu tavsiyeler, ilgisi ve alakası iyi ki sizi tanımışım hocam siz harika bir doktor harika bir insansınız. İkinci hamileliğimde görüşmek dileğiyle...
tu...z
Osman bey'in muayene sırasında ve sonrasında yaptığı bilgilendirme ve doyurucu açıklamaları için teşekkürler
m....z
Hayatımda tanıdığım en delikanlı,en mert,en babacan,en mükemmel insan...kendimi ve bebeğimi güvende hissettiğim tek kadındoğum doktoru...ALLAH RAZI OLSUN...ALLAH SİZE SAĞLIKLA UZUN ÖMÜRLER NASİP ETSİN...
ba...k
17 haftalık hamileyken 4lü tarama testi yaptırmıştım spina bıfıda çıkmıştı 2gün uyuyamadık eşimle ve dr. osman beye gittim allah ondan razı olsun beni çok ii aydınlattı eğer şuanda hastanede kadın doğumcu olarak çalışsaydı hastasıydım ve kesinlikle doğumumu osman beyde yaptırıdım
Osman Nuri Özyurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Osman Nuri Özyurt, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Osman Nuri Özyurt adresi nerede?Osman Nuri Özyurt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Abide-İ Hürriyet Cad. İstasyon Apartmanı No: 131 Kat : 2 Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Osman Nuri Özyurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Osman Nuri Özyurt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Osman Nuri Özyurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Osman Nuri Özyurt bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Osman Nuri Özyurt ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Osman Nuri Özyurt hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Osman Nuri Özyurt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları