Bahçelievler Mahallesi Zeynel Abidin Bulvarı No:14, Midyat (Estel)
e....k
Mükemmel bir doktor ve tedaviye bütünleşik bakması, hastayı dinleyip sorular sorması tetkikleri inanılmaz detaylı incelemesi çok harika. Anneme nöral terapi yaptı ve çok iyi sonuçlar aldık. Beslenme biçimimizi bile değiştirdi kendisi.
sa...e
yaptığınız tedavileri saymayacağım değerli dokturum. Ama alanınızla ilgili olmayan hastalıklarda tedaviler için yaptığınız yönlendirmelerle hayat kurtardınız.bu süreçte de sürekli yanımızda oldunuz. çok teşekkür ederim iyi ki doktorsunuz iyi ki sizi tanımışız.
az...d
hekim olarak çok başarılısınız.gerek yaptınız migren tedavisi gerek tedavi sonrası doğru yönlendirmelerle beni sağlıma kavuşturdunuz.genç yaşınıza rağmen üstün bir yeteneksiniz. sağlığımı size borçluyum.teşekkürler.
di...m
Doğru tedavi ile iyileşmeyi sizde gördüm hocam. Migrenim sayenizde yok oldu. Tedavisi yok denilen hastalığında sizinle tedavisi OLDUĞUNU gördüm. Artık migren hastası Değilim sayende teşekkürler Osman bey.
az...y
Eşime uygyuadığınız migren tedavisi ile yıllardır dinmeyen ağrılarına derman oldunuz. sayenizde daha kaliteli bir yaşamımız oldu. bunun için sonsuz teşekkürler.
Osman Öncel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Osman Öncel, Nöroloji.
Osman Öncel adresi nerede?Osman Öncel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Mahallesi Zeynel Abidin Bulvarı No:14 Midyat (Estel)
Adresine gitmek zorunda kalmadan Osman Öncel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Osman Öncel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Osman Öncel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Osman Öncel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Osman Öncel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Osman Öncel hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Osman Öncel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.