f....e
Kardeşimin yaşadığı ağır depresyon için yıllarca kullanmadığı ilaç,elektirik tedavisi, terapi kalmamıştı, ne o ne de biz hayatımıza devam edemiyorduk. Osman hoca ile yaptığı görüşmelerden sonra ilaçları bıraktı, hayatına devam edebildi. Osman hoca bizimle de görüştü, rahatlattı,destek oldu. Ailecek hayatımızın sonuna kadar kendisine teşekkür edeceğiz.
Sinirlerimi kontrol etmekte zorluk çekiyordum birkaç defa cinnet seviyesine ulaşacak seviyeye kadar gelmişti,aileme zarar vermemek adına doktora gittim ve zamanla daha sakin ve sinirlerine hakim birisi haline geldim.Gerçekten faydalı güler yüzlü ve işinde başarılı bir uzman.
ya....
aile dostumun önermesi üzerine gittim ve memnun kaldım.Güler yüzlü ve cana yakın birisi.Etrafimdaki kişiler bendeki olumlu yönde değişimin farkına vardılar ve bu beni çok mutlu etti.
g.....
Bipolar bozukluk sebebi ile gittim. Kısa zamanda tedaviden olumlu sonuçlar aldım. Ilgi ve alakasından memnun kaldım.
şe....
Kendisi benimle çok ilgilendi.Okulda yaşadığım sorunlar yüzünden gittim.İyi bir doktor ve iyi bir kişidir.Tavsiye ederim.
pı...r
Panik ataklarım nedeniyle başvurdum. Oldukça fayda gördüm. Beni sabırla dinledi. Belirtilerim düzeldi. Tavsiye ederim
Osman Özdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Osman Özdemir, Psikiyatri.
Osman Özdemir adresi nerede?Osman Özdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hafiziye Mah. Kazım Karabekir Bul. No:156 Kat:1 No:6 Van
Adresine gitmek zorunda kalmadan Osman Özdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Osman Özdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Osman Özdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Osman Özdemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Osman Özdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Osman Özdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Osman Özdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.