Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu
Gömülü Diş Çekimi
Lazerli Diş Bakımı
Süt Dişlerinde Kanal Tedavisi
Çocuk Diş Hekimi Uzmanı Osman Saraç
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Çocuklarda Estetik Dolgu
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
er...
Kızım ikinci randevusuna gitmek için gün sayıyor ilk randevuda diş çektirmiştik. Çocuklar için çok iyi bir klinik korku yok aksine keyif alıyorlar. Biz de çok ağlar isteksiz olur gitmek istemez diye düşünüyorduk ama aksine dediğim gibi şu anda süreç iyi ilerliyor
e....)
Kızımın dişlerinde çürümeler vardı. Bu sebepten dolayı başvurdum. Kanal tedavisi ve dolgu işlemi yapıldı. Yaptığı işlemler başarılı sonuçlandı. Çok memnunuz kendisinden. Kızıma yaklaşımı çok iyi. Konuşma tarzı ve davranışları güzeldi. Herkes bunu yapamıyor. Kızım tereddütsüz itiraz etmeden işlemlerini yaptırdı.
ö....)
Kızım için başvurduk. Dişinde çürükler vardı. Çekim ve dolgu yapıldı. Yaptığı tedaviden memnun kaldık. Kızımla olan iletişimi çok güzel ve kuvvetli. İstediğimiz zaman kendisine ulaşabiliyoruz. Oğlumda kendisinde tedavi oldu. Hiçbir konuda olumsuzluk yaşamadık. Çok memnunuz kendisinden.
ö....)
Kızımın diş çürüğü vardı, dolgu işlemi yaptırdık. Çok memnun kaldım, çok ilgili bir uzman. Gereksiz hiçbir işlemi yapmadı, bu konuda da uyardı hatta. Çocuğa karşı yaklaşımı çok güzeldi, her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Randevu konusunda da sıkıntı yaşamadık. Genel olarak memnunuz, tavsiye ettiklerim oldu gidenler de memnun.
sa...a
Bugun 9 yasindaki oğluma diş çekimi ve diş taşı temizliği yaptı oglumun fobisi vardı artik yok hiç bir aci hissetmemiş asiri derecede korkan cocuklara kesinlikle tavsiye ediyorum siddetle oneriyorum
se...
Bugün 4,5 yaşındaki kızımın çürük dişinin çekilmesi için doktorumuza gittik.Tedavi öncesinde çok fazla tedirginlik ve gerginlik yaşamama rağmen doktorumuz yaklaşımı ve iletişimi sayesinde kızımı rahatlattı ve kolaylıkla dişini çekti. İlk diş tedavi randevumuzu böyle rahat atlatmamizi sağladığı için doktorumuza şükranlarımızı sunuyorum
Öncesinde gittiğimiz en az 4 doktor kızımın genel anestezili işlem yaptırması gerektiğini söyledi, 1 doktor sadece koltukta işlem denedi ama iletişimi kötü olduğu için kızım çok korkarak ve endişeli şekilde Osman hocamıza geldik, durumu anlattık ve genel anestezi zorunluysa bile osman hocamızın yapmasını istedik. Önce koltukta ben denemek istiyorum, olmazsa anesteziyi değerlendiririz dedi. Kızım 5 yaşında. Daha İlk işlemde bile farını hissettirdi, sürekli konuşarak kızımı sakinleştirdi. Kızıma toplam 5 dolgu yaptı hatta bir tanesi yarı kanal tedavisiydi. Her gittiğimizde Osman amcaya gidiyoruz diye sevine sevine gidiyodu. Çıkınca da, osman amca hem benimle konuşuyo hem dişimi yapıyo, osman amcayı çok sevdim diye mutlu ayrıldık. Gerçekten işinin ehli, eli çok hafif, hızlı işlem yapan ve güler yüzlü birisi. Hiçbir olumsuzluk yaşamadık. Tekrar tekrar teşekkür ederiz.
ö....d
5 yaşındaki oğlumun dişinde çürük vardı ve dolgu yaptı.ben oğlumdan daha stresliydim çünkü o yaşta nasıl dayanacak diye düşünürken o kadar güzel bir yaklaşımla dolguyu yaptı ki oğlum uyuşturma iğnesini bile fark etmeden hemencecik işini tamamladı doktorumuz. çevremdeki herkese tavsiye ettim ve eğer bu yorumu okuyanlarda biraz tereddüt varsa hiç korkmasınlar doktor bir harika ve kesinlikle böyle çocuklarla ilgilenen doktorlar artmalı. teşekkürler dr.osman bey...
m....
Osman Bey çocuğumun genel kontrolünü ve 2 tane dolgu tedavisini yaptı. Yapılan tedaviden memnun kaldık. Kendisi çok kibar, çocuklarla iyi iletişim kurabilen, iyi bir doktor. Kendisi işlem öncesinde ve sonrasında bilgilendirdi. Osman Bey'den memnun kaldık. Kendisine teşekkür ederiz.
Osman Bey'in çocuklara yaklaşımını çok beğendim. Kendisi çok başarılı bir hekim. 6 yaşındaki oğlumu korkutmadan dişçi koltuğuna oturtturdu. Oğlum vurulan iğneyi hiç hissetmedi. Hatta iğne vurulduğunu şu anda bile bilmiyor. Osman Bey'i kesinlikle herkese tavsiye ederim. Kendisi oğlumun 6 tane dişine yarım kanal tedavisi ve dolgu tedavisi yaptı. Yapılan tedavilerden memnun kaldık. Kendisi tedavi öncesinde ve sonrasında her zaman bilgilendirdi.
Osman Saraç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Osman Saraç, Diş Hekimi, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti). Size Osman Saraç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Bakımı, Diş Bakımında Lazer Tedavisi, Lazerli Diş Bakımı, Acil Diş Çekimi, Gömülü Diş Çekimi, Ağız Koruyucusu, Diş Ilacı Kullanımı, Dikiş, Dikişsiz İmplant.
Osman Saraç adresi nerede?Osman Saraç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir Mah. Altıntaş Sk. No:22 Zemin Kat 1 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Osman Saraç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Osman Saraç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Osman Saraç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Osman Saraç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Osman Saraç hangi dilleri konuşuyor?Osman Saraç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Osman Saraç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Osman Saraç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Osman Saraç hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Osman Saraç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Osman Saraç hangi sigortaları kabul ediyor?Osman Saraç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri