yu...ş
kolitis ülser hastasıyım.3 senedir ilaç kullanmaktayım.bu sene şikayetlerim için ilaç kullanırken gastroenteroloji doktorumun tavsiyesi sonucu ozon tedavisi için dr. osman bey ile tanıştırıldım. yapılan ozon kür tedavisinden belirgin istifade ettim.kanamam kısa sürede kesildi.ağrılarım kayboldu.günlük yaşadığım şikayetlerim kayboldu.kendisine minnettarım.Allah razı olsun
nu...e
romatoid artrit hastasıyım.12 yıldır ilaç kulanmaktayım .yaşadığım tedavi kargaşasında son bir yıldır tedavi eden doktorum sayesinde kurtuldum.şu anda rutin tedavi takiplerimi yyapmakta.sağlığım ve moralim hiç bu kadar düzene girmemişti.kendisine ben ve ailem minnet borçluyuz.sağ olsun
Osman Selçuklu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Osman Selçuklu, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon.
Osman Selçuklu adresi nerede?Osman Selçuklu adresini belirtmedi. Osman Selçuklu yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Osman Selçuklu adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Osman Selçuklu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Osman Selçuklu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Osman Selçuklu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Osman Selçuklu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Osman Selçuklu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Osman Selçuklu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Osman Selçuklu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.