Diş Hekimi Randevusu
Periodontoloji Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Özel ZeOs Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
- Diş Eti Hastalıkları Tedavisi
- Pembe Estetik
- İmplant Tedavisi
- Dijital Gülüş Tasarımı
- Yaprak Porselen (Laminate Veneer )
- İmplant Üstü Protezler
- Kompozit Lamina (Bonding uygulamları, Estetik Dolgu)
- Zirkonyum, Emax Press, Empress ile Estetik Protez Uygulamaları
- Botox Uygulamaları
tu...a
Osman Bey içerisinde geniş dolgulu ve bir köşesi kırılan azı dişimi kanala ya da proteze gerek kalmada ntedavi etti
ay...ı
Yıllar sonra gülüş estetiği yaptırmaya karar verdim, ayrıntılara fazla takılan bir kişiliğim var bu nedenle çok araştırdım birçok hekimle ön görüşme yaptım ama Osman hocamızla geçen ön görüşme sonrası direk kararımı verdim ve tedaviye başladık, öncelikle tedavi süresince yapılacakları ayrıntısıyla anlatması, aklınızdaki birçok soruya cevap oluyor. İşlemler esnasında da yaptıklarıyla ilgili hastaya bilgi vererek hasta rahatlığını sağlıyor. Tedavinin sonuna yaklaştık sayılır ve her şeyden çok memnun kaldım, iyiki siz hocam Gülüş estetiği düşünenlere tek tavsiyem daha fazla düşünmeden Osman hocamızı bulun.
ye...i
Benim diş eti çekilmesi sıkıntım vardı diş taşı artı ayrık diş.Kendisi diş eti çekilmesi konusunda baya uzman sadece bu konuda da değil tüm diş işlemlerinde sonuç olarak hem sağlıklı,problem çözülmüş,hem estetik bir görünüme kavuşmuş hastalar görüyodum.Bende her anlamda kendimi hazır hissettiğimde kapısını çaldım.Kendisi bana yapılacak işlemleri artısıyla eksisiyle anlattı.Karar verdim ve tedaviye başladık.Normalde belki başka doktorun elinde kısa sürede netilenecek işlemi mükemmeliyetçiliğinden dolayı uzun tuttu o sürede başka hastalara zaman ayırabilir di çünkü randevu takvimleri baya yoğun,ama yaptığı başladığı işin doğru sağlıklı gittiğinden emin olana kadar tedaviyi tamamlamıyo sizi bırakmıyor :)Kapısını yine çalıcam yıllar sonra muhtemelen ,ama güvendiğim uzman bir elin bir hekimin yakınımda varlığını hissetmek bile mutlu edip güven veriyor
a....g
Ekip mükemmel birbirinden tatlı insanlar. Gülüş Tasarımı Tedavi sürecim kısa sürede bitti çok araştırarak geldiğim yerden beklentimin üstünde bir performans aldım dişlerim için bu kadar umutsuzken bu kadar mutlu harika bir sonuç beklemiyordum doğal ve çok güzel
me...
Osman Bey'e implant, diş çekimi ve genel anlamda diş bakımı için gittim. Gittiğimde dişim iki parça halinde ancak kökü hala çenemdeydi. Çevremde implant yapanlarda gözlemlediğim, ağrı ve şimşe durumu beni ençok korkutan durumdu ancak bunların hiçbiri ile karşılaşmadım. 5 dakika içerisinde çekim gerçekleşti yerine implant atıldı. İşlem sonrasında da hiç bir negatif etki ile karşılamadan iş hayatıma geri döndüdüm.Hasılı Osman Bey'le tanışmamla beraber dişlerim için bir daha hiç bir kaygı duymadım. İşini ehli ve iletişimi kuvvetli bir doktor.
se...
Yaklaşık bir buçuk aylık tedavimin sonunda mutlu bir şekilde ayrıldım. 20 lik diş çekimi, kaplama ve ön iki dişimde beyazlatma işlemi uygulandı. Ön iki dişimin eskiden yapılan dolguların sararmasından dolayı verdiği kötü görüntüsünden oldukça rahatsızdım. Birkaç doktorun kaplama yapılması gerekiyor görüşüyle hep bekletmiştim. Osman hoca her şeyin oluruna bakan bir hekim, bu yüzden sadece beyazlatma ve dolgu değişimi ile güzel bir görüntü yakaladı. İşini severek, titizlik ve ustalıkla yapıyor. Uzun süredir doktor arayışındaydım. Artık diş problemlerim olduğunda gönül rahatlığıyla gidebileceğim bir doktorum var.
g.....
Gülüş estetiği yaptırmak konusunda fikir almak amacıyla Osman Bey ile görüştükten sonra sürece başladım. Çok yoğun olmasına rağmen her zaman randevu saatleri konusunda yardımcı oldu. (Çalıştığım için her saat bana uymuyordu.) Beğenmediği bir nokta olması durumunda zaman ve efor harcayarak baştan düzenlemeleri yaptı, yani dürüstlükle işini yapan iyi bir hekim Osman Bey.
Mükemmeliyetçi bir hekim olduğunu da ekleyebilirim, yaptığı işin kusursuz olmasına özen gösteriyor.
Klinik tertemiz çalışanlar da güler yüzlü ve yardımcı.
Osman bey işini çok iyi yapan çok zor işlemleri bile başarılı şekilde bitiren bir doktor üst damağımda gömülü olan Üstelik bir tanesi enfeksiyonlu olan iki tane köpek dişi çektirdim işlem öncesinde ve işlem öncesinde ve sonrasında doktorumuzdan yeterli desteği gördüm benim çok korktuğum bir işlemdi Çok araştırdım ve bir tek Osman Hoca'ya güvenerek gidip çektirdim çok memnun kaldım kendisine ve ekibine Çok teşekkür ederim
mu...z
Osman hocama ne kadar teşekkür etsem az olur
Diş eti gülüşü tedavi oldum ve sonuç mükemmel artık rahat rahat gülebiliyorum Hocamın ilgisi tek tek ne yapılması gerektiğini anlatması kesinle sizi rahatlatıyor ve doğru yerde olduğunuzu hissettiriyor. Kesinlikle gummy smile deyince Dr Osman Varol
z....t
Çok uzun yıllardır şikayetçi olduğum eski protezlerimi değiştirmek için, yine aynı şeyleri yaşama korkusuyla hep erteliyordum. Uzun süren araştırmalarım sonucu Osman hocamı buldum gerçekten bilgisiyle inanılmaz güven verdi ilk muayenede herşeyi detaylı birşekilde anlattı , implant ve diş eti tedavilerimi sorunsuz ve neredeyse hiç ağrı olmadan atlattım bunca yıl boşuna ertelemişim iyki Osman hocamla yollarımız kesişmiş....
Osman Varol isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Osman Varol, Diş Hekimi, Periodontoloji. Size Osman Varol tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, X-Ray, Normal Randevu, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi.
Osman Varol adresi nerede?Osman Varol şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mustafa Kemal Mah. 2127 cad. No:11 A Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Osman Varol isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Osman Varol online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Osman Varol isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Osman Varol, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Osman Varol isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Osman Varol tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Osman Varol hakkında ne düşünüyor?Toplam 163 hasta / danışan, Osman Varol hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Osman Varol hangi sigortaları kabul ediyor?Osman Varol tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diş Hekimleri