Menderes Mahallesi Atışalanı Caddesi 307. Sokak No:2, Esenler
kü...l
2 aylıktık tanıştığımızda kilo alamama ve kolik bir bebek olarak başladığımız bu yolda özverili itinalı sabırlı sevgili bir sekilde ilgilendi her zaman bizimle. Hiç bir zaman tereddüt etmedik sülalemizin çocuk doktorudur kendisi. Hep sabırlı ve şevkatliydi. Sadece iş olarak görmediğine eminim Rabbim bütün güzellikleri onun ve ailesinin karşısına çıkarsın Allah razı olsun kendisinden
em...ı
Dr. Osman Yağmur´a iki oğlumun lisans raporu muayenesi için gittim. Güzelce muayeden geçtiler. Çocuklarım çok stresli olmasına rağmen onları rahatlattığı gibi çok faydalı bilgiler verdi. Çok ilgili, işini seven, güleryüzlü bir doktor. Neden daha önce bu doktora denk gelmemişiz diye içimden geçirdim... Çocuklar da çok sevdi:) İşin en güzel yanı da bu...
gü....
Oğlumu(E.Güleryüz) bebekliğinden beri takibini yapan dr.Osman bey iyiki var..! Güven duyduğum 10 yl. Güveni, başarısını sağlayan,( 7/24 hizmet sunan ) vakitli, vakitsiz sa. aradığımda yardımcı olmuştur. Tşşk Osman Yağmur iyiki çocuğumun dr. Sizsiniz...!!
re...z
ANTİBİİYOTİK VERMEYİ SEVMEYEN DOĞAL İLAÇLARI ÖNEREN 2 ÇOCUĞUMUDA DOĞDUKLARINDAN BERİ ELLERİNE EMANET ETTİĞİM DOKTORDAN ÖNCE İNSAN OLMAYI SEÇEN İNSAN.CEP TLF.NUNDAN 24 SAAT ULAŞABİLDİĞİM VE BİLGİ ALABİLDİĞİM ÇOCUKLARIMIN ADINI ESENLERDEN AYRILALI 2 SENE OLMASIN RAĞMEN UNUTMAYAN TİTİZ ÖZVERİLİ ÇALIŞKAN BİR KARDEŞ ALLAH BAŞARINI DAİM ETSİN
me...n
işinin ehli adam gibi adam allah razı olsun ikiz çocuklarıma 4 yıl boyunca mükemmel teshis ve tedaviler uyguladı.
me...n
gerçekten işinin ehli mükemmel bir insan
es...r
OSMAN YAGMUR BEY GERÇEKTEN ÇOK BEGENDIGIM BIR DOKTOR 2,5 YILDIR OGLUMU EN UFAK RAHATSIZLIGINDA AŞILARINDA HEP KENDILERINE GÖTURDUM VE SUANA KADAR EN UFAK BIR ŞİKAYETIM OLMADI KENDILERINE ÇOK TEŞEKKUR EDERIM
Osman Yağmur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Osman Yağmur, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Osman Yağmur adresi nerede?Osman Yağmur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Menderes Mahallesi Atışalanı Caddesi 307. Sokak No:2 Esenler
Adresine gitmek zorunda kalmadan Osman Yağmur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Osman Yağmur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Osman Yağmur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Osman Yağmur bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Osman Yağmur ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Osman Yağmur hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Osman Yağmur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kadıköy Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla