as...u
Senelerce oğlumun tırnak batması için gitmedigimiz doktor, görmediğimiz tedavi kalmadı, tırnak çekilmesi, yarım tırnak çektirme dahil genel cerrahi uzmanlarına ayrıca ayak bakım merkezlerine gittik sonuç bulamadık, Osman bey e tavsiye üzerine gittik mükemmel bir doktor, tırnak revizyon tedavisi uyguladi, tırnak yataklarını aldı. Sonuç mükemmel oldu, oğlum artık kendi ayak numarasıni giyiyor ayrıca iltihap akması da bitti, kendisine çok teşekkür ederim
ta...m
Tayyibe Oya Bayram ben. 19.06.2017 de parçalı kırık ile gittiğim Medikabil Hastanesi'nde
20.06.2017 tarihinde başarılı bir operasyon sonrası 21.06.2017 de taburcu oldum. Dr Osman Yaray a başarılı cerrahlığı yanında inanılmaz beyefendi hasta mahremiyetine saygılı ve son derece nitelikli açıklamaları ile teşekkürü borç bilirim.
mi...r
Çok başarılı bir cerrahtır. Tavsiye ederim gitmek isteyen her hastaya
Başka bir sehirde bile bulurum doktorumu
Osman Yaray isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Osman Yaray, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Osman Yaray adresi nerede?Osman Yaray adresini belirtmedi. Osman Yaray yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Osman Yaray adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Osman Yaray isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Osman Yaray online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Osman Yaray isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Osman Yaray bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Osman Yaray ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Osman Yaray hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Osman Yaray hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.