Dilatasyon Ve Kürtaj
Histerektomi
Kanserde kadın cinsel sağlığı
Kürtaj
Övgü Doğan Muayenehanesi
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
Laparoskopi
Normal (Vajinal) Doğum
Rahmin Alınması
Vajinismus Tedavisi
g....̇
Övgü Hanım çok ilgili bir hekim. Detaylı açıklamalarıyla tüm merak ettiklerinizi karşılıyor. Şu an övgü hanıma doğum takibi için gidiyorum. Herkese içtenlikle tavsiye edeceğim bir doktor.
me...
Öncelikle Dr. Övgü hanıma teşekkürlerimi iletiyorum.Daha önce kendisine şifa hastanesinde çalışırken gitmiştim. Daha sonra hastane kapanınca gidememistim.Hamile olduğumu öğrendiğimde ilk muayene için kendisine gittim ve o zamandan doğumuma kadar beraberdik.Hic bir zaman yalnız bırakmadı hep destekti , güler yüzlü,anlayışlı ve çok ictendi. Doğumumda kendi ailem gibi yanımda olup elimi tuttu destek oldu.Cok şükür bi sıkıntımız olmadan gerçekleşti ve sağlığımız yerinde övgü hanım sayesinde çoğu şeyi problem yaşamadan atlattık iyi ki var ve iyi ki övgü hanımla devam edip doğum yapmışım diyorum.Doğum için iyi bir doktor arıyorsanız kesinlikle tavsiyemdir.
f.....
Rutin bir kontrol için gittim, ilgisi ve bilgilendirici hali inanılmaz güzeldi. Vajinal muayene biraz rahatsız hissettiren bir şey fakat Övgü hanım verdiği güven ve yaptığı açıklamalarla bu rahatsızlık hissini ortadan kaldırıyor.
se...y
Rahim filmi için gittim. Tüm korkularımı detaylı açıklamalarıyla yok etti ve ağrısız bı sekilde işlemi tamamladı . Kendisine çok teşekkür ederim.
ce...ç
Harika bir doktor pozitif güler yüzlü. En zor anımda da en mutlu animdada tüm desteği ile yanımdaydi 6 aylık hamileyim süreç sayesinde çok daha güzel geçiyor.İyiki tanımışım dediğim doktorlardan.
gy...
Rutin kadın hastalıkları muayenesi için gittim. Çok güleryüzlü ve ilgili bir ekip. Muayene sonuçlar ve açıklamalar fazlasıyla doyurucu. Herkese tavsiye ederim.
gö...a
Rahim de ağrıdan dolayı gittim kis oldugun u öğrendim ve ilaçlarla kıstım küçüldü ve gerçekten doktorum harika ilgileniyor
Bir enfeksiyonum olduğu için bugün ilk defa kendisi ile tanıştım, jinekolojik muayene benim korkulu rüyam ve panik atak hastasıyım doktor hanım beni o kadar rahatlattı ki, nefes terapisi ile beni sakinleştirdi kolayca ağrısız şekilde muayenem gerçekleşti. Hastalığım hakkında gerekli açıklamaları yaptı, böyle bir hekimle karşılaştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum
de...b
Vajinismus tedavisi için başvuru da bulundum harika. Sadece 2seansta başarıya ulasabildim. Övgü hocamın güleryüzü samimiyeti ve tedavi yöntemleri çok iyi hem fiziksel hem psikolojik olarak yardımcı oldu. 6aylık acı bitti yerine haz mutluluk başladı. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
hi...l
2. gebeleğimde denk geldim iyki övgü hanım diyorum doktor hasta ilişkisi ilgisi alakası son derece mükenmel kendinden ailendenmiş gibi samimi dürüst açıklayıcı en iyi dileklerimi sunuyorum sidetle tavsiye ederim
Övgü Doğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Övgü Doğan, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Övgü Doğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Laparoskopi, Dilatasyon Ve Kürtaj, Histerektomi, Gebe Takibi, Normal (Vajinal) Doğum, Genital Estetik, Kürtaj, Rahmin Alınması, Doğum Kontrol, Kanserde kadın cinsel sağlığı.
Övgü Doğan adresi nerede?Övgü Doğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alsancak,Şair Eşref Bulvarı No: 65/4 D: 8 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Övgü Doğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Övgü Doğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Övgü Doğan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Övgü Doğan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Övgü Doğan hangi dilleri konuşuyor?Övgü Doğan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Övgü Doğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Övgü Doğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Övgü Doğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Övgü Doğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 43 hasta / danışan, Övgü Doğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Övgü Doğan hangi sigortaları kabul ediyor?Övgü Doğan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Axa Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları